Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA NA POLJUDU

Pozadina Valdasova otkaza: Lukša nije populist ni krivac, ali je kockar i sad igra samo na jednu kartu

PIXSELL
13.09.2022.
u 12:27

Pojedini komentatori od jučer pišu da je ishitrenim otkazom Valdasu Dambrauskasu Lukša Jakobušić sebi kupio mir i sačuvao si fotelju. Neki ga nazivaju doktorom patetike, bleferom i demagogom koji vlast zadržava potpaljivanjem navijačke euforije i žrtvovanjem trenerskih glava. No koliko istine ima u tome? Nema je uopće! Jakobušić je od svih Hajdukovih predsjednika posljednji kojem se takvo što može predbaciti. Jakobušić se, naime, samo odlučio kockati transferima, rezultatima i novcem. Igrao je na sve ili ništa i dobio je ništa. Sada neuspješna kocka dolazi na naplatu, ali Dubrovčanin ima jednu važnu kartu u rukavu zbog koje ga još uvijek nitko nema pravo prozivati i tražiti njegovu ostavku.

Komentara 8

ZG
Zeljko Grabar
13:56 13.09.2022.

Kad dodje izvjestaj o poslovanju za 2022 onda ce tek biti guzve jer novci su potroseni, rezultata nema, a ono jedino sto je vrijedilo igra po drugim klubovima HNL-a, Austrije i nekih drugih zemalja. Kad netko potrosi ono malo sto se ima na tetovirane polovnjake (superzvijezde predsjednika i sportskih navijackih redakcija), na igrace koji nemogu igrati u ozbiljnim ligama i otjera ili proda za sitnicu talente kao sto to radi ova uprava i managerska mafija koja bi prodala i mater samo da nesto zaradi bez rada onda nije pitanje dali je predsjednik populist ili kockar. On je jedan od glavnih kotaca koji vec godinama stete Hajduku trazeci uvijek krivce medju drugima. Bojim se da ce treznjenje biti jos bolnije od ovog o kojem se sad pocelo malo konkretnije razgovarati, s obzirom da Lalicevi dobro odgojeni mladici nisu ovaj tjedan bili aktivni na regulaciji prometa na A1 vec su se iskljucivo bavili sa probleatikom Sibenika i dali su oni Dalmatinci ili j...ni purgeri, a o Mamicevoj policiji Sibenika vec su dali svoju zavrsnu rijec preko javnih glasila Hajduka.

BE
Berri
16:21 13.09.2022.

Što više transfera igrača i promjena trenera, to više milijuna eura na kontu Lukše Jakobušića. Bitno je samo zadržati euforiju i da Dinamo kiksa 2 utakmice za redom.

BE
Berri
16:26 13.09.2022.

Lukša je skužio da je kod Hajduka najbitnija nada i euforija te stalno busanje u prsa kako se Hajduk ne zadovoljava drugim mjestom. Kad to imaš, možeš trošiti novac, kupovati islužene igrače(Nikola Kalinić), smjenjivati trenere. Samo je bitno napraviti što više transfera jer se tu uvijek može hapnuti lova. To Lukša radi, a jadni navijački puk živi od nedjelje do nedjelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?