Naslovnica Sport SP 2018

Finale! To je nogomet s dušom, hvala vam Dalićevi heroji!

Zato Hrvati, slijedite primjer islandskih ljubavnika: slavite svoje ruske heroje, pijte i – delajte! Ovo je naša prilika za procvat nataliteta!
12. srpnja 2018. u 12:00 4270 prikaza
Hrvatska - Engleska
Foto: Reuters
Pogledajte galeriju 1/6

Hrvati, osobno sam se uvjerio u vašu hrabrost, stekli ste slavu i neumrlu čast! Dajte mi sto tisuća Hrvata i osvojit ću cijeli svijet! zavapio je svojedobno slavni francuski vojskovođa, car Napoleon Bonaparte. 

Vedran Ćorluka REKAO POSLIJE ENGLESKE Ćorluka: Energija koja dolazi iz Hrvatske nas puni, a Francuzima smo nešto dužni

Našemu ‘'Napoleonu iz Livna'’, izborničkom caru i trenerskom akademiku Zlatku Daliću, ne treba sto tisuća ljudi, njemu će ih biti dovoljno samo 23! I on s njima već ima svijet pod nogama, svijet mu se klanja i prije negoli je okončao svoju veličanstvenu epopeju u Rusiji.

Zato što je Hrvatska već sad, i prije velikog finala s Francuzima, najgrandioznija, najuzbudljivija priča Svjetskog prvenstva! Hrvatska na SP-u su i drama, i vrtoglavi obrati, i neuništiva želja za dokazivanjem, ona je jedan tako opojan, neodoljiv, magnetski privlačan, zavodljiv i izazovan nogomet s dušom, nogomet kakav ne igra nijedna reprezentacija svijeta!

>> Pogledajte i kako je premijer Plenković slavio s vatrenima u svlačionici

[video: 25820 / ]

Ovo je najmilozvučnija nogometna simfonija koju je ikada proizvela naša reprezentacija, i da, sada napokon možemo i zaklopiti i to poglavlje naše blistave sportske povijesti: Sorry, Ćiro, Šukeru i svi brončani, ovi su vas nadvisili, ovo su najveći koje smo ikada imali!

Ovi 'luđaci'’ koji ne '‘j..u'’ nikoga i koji su od prvoga dana priprema u Rovinju nastupili s prepoznatljivom agendom: '‘Nitko na svijetu nije jači od nas!’'.

Slaven Bilić Neka znaju Slaven Bilić otkrio Englezima ključ trijumfa vatrenih

''Šampioni, šampioni!'' razlijevalo se monumentalnim Lužnjikijem dok su Hrvati plesali pobjednički ples. Svaki od njih heroj je na poseban način: od nepoderivih Vrsaljka i Rebića koji su utakmicu života odigrali pod injekcijama, preko omiškog gusara Ivana Perišića, čija se eksplozija dugo čekala, do energičnoga, žestokoga Mandže, koji je u Moskvi postigao svoj gol života. Sorry, Šukeru, još jednom; Mandžo je uspio ono što nije nitko prije – on je bio strijelac za finale Svjetskog prvenstva! On je naš čovjek sa zlatnom kopačkom!
Hrvatska - Engleska
1 / 6
Mario Mandžukić zabio je gol za finale Svjetskog prvenstva nakon čega je uslijedilo veliko slavlje vatrenih na Lužnikiju

Otprilike u isto vrijeme prije dvije godine, nogometna reprezentacija Islanda ostvarila je jednu od najvećih senzacija europskih prvenstava, pobijedivši – naravno – Englesku u osmini finala Eura u Francuskoj. Islandski eksperti za natalitet označili su tu pobjedu moćnih Vikinga kao okidač dobrog raspoloženja nacije smatrajući kako je ona dala brojnim Islanđanima impuls za seksualnu aktivnost. Dokazano je i statistički kako je najviše djece na Islandu rođeno u ožujku prošle godine, dakle bili su to plodovi neobuzdanog ljubavničkog zanosa nogometom zaluđene nacije.

Hrvatska - Engleska KOMENTIRAO POBJEDU Slavni Mourinho: Veliko postignuće za Hrvatsku, nešto veličanstveno

Kao i tog užarenoga lipnja na Islandu, i u Hrvatskoj su, otkad naša reprezentacija nastupa na SP-u u Rusiji, organizirana masovna gledanja utakmica reprezentacije, tijekom kojih su tekli potoci alkohola, a znanstveno je dokazano kako alkohol opušta i kako njegova koncentracija u krvi povećava mogućnost začeća.

Zato Hrvati, slijedite primjer islandskih ljubavnika: slavite svoje ruske heroje, pijte i – delajte! Ovo je naša prilika za procvat nataliteta! 

>> Pogledajte ludnica u Zagrebu nakon plasmana Hrvatske u finale Svjetskog prvenstva

[video: 25818 / ]
VIŠE JE MANJE
Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

A1 izdvaja za Vas