Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILIPOVIĆ VS. SEFO

Final Fight još nije rasprodan

cro cop (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
05.03.2012.
u 14:08

Suprotno od napisa u nekim medijima, obavještavamo sve one koji planiraju uživo pogledati borilački spektakl Cro Cop Final Fight da ulaznica još uvijek ima i one se mogu nabaviti u svim poslovnicama Eventima, kao i na internetu.

Najmanji broj ulaznica ostao je za one najbolje pozicije uz ring koje su gotovo rasprodane. No, ulaznica za tribine po cijeni od 150 i 200 kuna (gornja i donja tribina) ima još uvijek u dovoljnom broju.

Priredba počinje već u 19 sati, a posjetitelji će moći vidjeti čak deset vrhunskih kick boxing dvoboja u kojima će nastupiti trenutačno najveće zvijezde europske i svjetske borilačke scene. Dakako, najveća borba slijedi na samome kraju kada će u ring ući legendarni Mirko Filipović i osmerostruki K-1 World Grand Prix finalist Ray Sefo. Posebnu pažnju plijenit će trenutačno najbolji teškaš svijeta – Rumunj Daniel Ghita, ali i najpoznatiji najavljivač u ringu na svijetu koji je već jučer stigao u Zagreb, Michael Buffer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije