Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
PRVA VOŽNJA

Matt brži od Hirschera na Sljemenu, Hrvati bez druge vožnje

Matt brži od Hirschera na Sljemenu, Hrvati bez druge vožnje
Foto: Igor Kralj/Pixsell
04.01.2018. u 14:26

Austrijanac Michael Matt vodeći je nakon prve vožnje utrke slaloma Svjetskog kupa na Sljemenu. 

Na drugom mjestu je njegov sunarodnjak i najbolji skijaš današnjice Marcel Hirscher, koji zaostaje 21 stotinku, a treće mjesto drži Norvežanin Henrik Kristoffersen s 59 stotinki zaostatka. Ujedno, Hirscher i Kristoffersen su jedini unutar jedne sekunde zaostatka.

Hrvatski skijaši nisu uspjeli izboriti drugu vožnju. Matej Vidović završio je 39. mjestu, Elias Kolega je 50., Istok Rodeš 52., dok je Natko Zrnčić-Dim bio 60. Samuel Kolega je odustao, a Filip Zubčić nije nastupio zbog bolesti.

Krunu brani Talijan Manfred Mölgg, koji zaostaje sekundu i 86 stotinki nakon prve vožnje, a rekorder je Marcel Hirscher s tri pobjede. 

U osam muških utrka nitko od hrvatskih skijaša nije slavio na Sljemenu. Ivica Kostelić je tri puta bio drugi (2008, 2009, 2011) i jednom treći (2012).

Start druge vožnje je u 16.30 sati.

Komentara 5

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:39 04.01.2018.

Tzv. "Snježna kraljica" nikoga više ne zanima, dajte to već jednom ukinite i pametnije potrošite novce. Mi nismo nikakva skijaška sila niti smo bogati kao Švicarska da plaćamo ovakve parade i za koga sve to?!?

IB
ibiza
15:26 04.01.2018.

treba cekat ooet 50 god. dok se rode sposobni...

MA
malopivo
14:50 04.01.2018.

po meni ako te drzava financira a ti dvije godine ne udjes u drugu voznju ,treba te udaljiti Bolje ne imati nikoga nego ici tamo cisto da budes ,a troskovi ogromni a i oni sto biraju talente i rade s mladima sta su napravili uopce,Kostelice ne racunamo jer je tata sve ulozio za njih nije li vrijeme da se malo prodrma savez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije