Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROFESIONALNI BOKS

Filip Hrgović napravio veliku promjenu u karijeri

Filip Hrgović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
15.02.2019.
u 14:28

Ovo je velika stvar za moju karijeru koja dokazuje da sam jedan od najvećih potencijala u ovom poslu - kazao je Filip Hrgović

Osim Team Sauerlanda, karijeru Filipa Hrgovića od sada će voditi i Matchroom Boxing, promotorska kuća koju vodi jedan od najuglednijih promotora današnjice Eddie Hearnm, čovjek koji vrlo uspješno brine o nastupima i imidžu svjetskog teškaškog prvaka Anthonyja Joshue. A sve to skupa znači da će se Hrgovićevi budući mečevi u Velikoj Britaniji gledati putem Sky Sportsa, a u SAD-u na sve popularnijem video streaming servisu DAZN.

- Ovo je velika stvar za moju karijeru koja dokazuje da sam jedan od najvećih potencijala u ovom poslu. A meni je cilj postati svjetskim prvakom i držati sve pojaseve  - kazao je Hrgović na kojeg se nadovezao njegov promotor Nisse Sauerland, čovjek koji je i dogovorio ovu suradnju:

- Teška kategorija trenutačno uživa u svom novom procvatu, a mi vjerujemo da je Filip Hrgović najuzbudljiviji boksač koji dolazi i ide prema samom vrhu. Oduševljeni smo što ćemo surađivati sa Eddiejem Hearnom, Sky Sportsom i DAZN-om. Zajedno ćemo Filipu trasirati put ka svjetskom vrhu. 

Izjavom se oglasio i Eddie Hearn:

- Uzbuđen sam što ću raditi s izuzetnim mladim teškašem kao što je Hrgović. Svi u ovom sportu znaju koju opasnost predstavlja ovaj borac, a on je spreman već sada za velike borbe, u tako ranoj fazi svoje karijere. Poklonici boksa imat će priliku vidjeti Filipa na djelu u najvećim svjetskim gradovima. 

>> Pogledajte gostovanje Hrgovića na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:49 15.02.2019.

Uz Thompsona do vrha. Sretno Hrga!!!

DU
Deleted user
16:01 15.02.2019.

Sve najbolje! 😁

SO
sohnahoakasaa
17:24 13.03.2019.

Ponos, rad, odricanj, poštenje i znati tko si...svae su to garancije za uspjeh i zadovoljstvo. Boga treba moliti i za zdravlje i sve bu doabro...Sretno Hrga i Bb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije