Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to se dogodilo

Slavni sportaš stalno se bahati pa dobio batine

Floyd Mayweather Sr.
Foto: Screenshot
12.02.2019.
u 09:49

Nedavno je 66-godišnji Floyd Mayweather Sr. spario s 11 godina mlađim bivšim boksačem i trenerom Rossom Thompsonom

Gdje god se Floyd Mayweather Jr. pojavi milijuni samo sjedaju na njegov račun. Tako je krajem godine na Rizinovom spektaklu za samo 140 sekundi u džep pospremio devet milijuna dolara.

I dok Junior po svijetu zarađuje i troši dolare njegov otac vodi boksački klub u Las Vegasu. A tamo je uvijek zanimljivo. Tako je nedavno 66-godišnji Floyd Mayweather Sr. sparirao s 11 godina mlađim bivšim boksačem i trenerom Rossom Thompsonom.

Obojica su razmijenila nekoliko udaraca, a onda je sijevnuo lijevi Rossov lijevi kroše i Floyd Mayweather Sr. našao se na podu.

Ključne riječi

Komentara 1

SC
schwertransport
10:44 12.02.2019.

Strasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije