Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO BI BILO SJAJNO

Filip Hrgović dobiva priliku života? Potvrđeno je: Ako Fury opet otkaže, Hrvat ide u ring s Usikom

Oleksandr Usyk v Anthony Joshua - King Abdullah Sport City Stadium
Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
18.02.2024.
u 11:59

Usikovom timu dojadilo je čekati Furyja pa je sada postalo službeno da će Hrgović čekati sljedeći potez Britanca

Dvoboj za apsolutnog boksačkog prvaka svijeta u teškoj kategoriji trebao bi se održati 18. svibnja u Rijadu. No, borba Oleksandra Usika i Tysona Furyja još uvijek je pod znakom pitanja. Dva je puta do sada bila otkazana pa ne treba govoriti o tome s kolikim je nestrpljenjem čeka čitav sportski svijet.

Nestrpljiv je i Filip Hrgović. Naš ponajbolji boksač već dugo čeka svoju priliku za meč s nekim od najvećih imena, a sada je konačno dobio službenu potvrdu da će biti prva rezerva ukoliko Tyson Fury opet otkaže borbu.

Usikov trener Sergej Lapin rekao je kako priželjkuje da će se Fury ipak suprotstaviti njegovom pulenu, ali ako do te borbe ne dođe, u ringu će "Kralja Cigana" 18. svibnja zamijeniti upravo Hrgović.

"Ako Fury nastavi bježati, mi smo već sve dogovorili s drugim borcem. Nadam se da će Usik dobiti priliku boksati s njime, ali ako Fury odustane protivnik će mu biti Filip Hrgović", rekao je Lapin.

Potvrda je stigla i od Turkija Alalshikha, organizatora borilačkih priredbi u Saudijskoj Arabiji. I on je potvrdio da će se spektakl u Rijadu održati 18. svibnja. Bilo da je s druge strane Usiku Fury ili Hrgović.

Podsjetimo, prva borba Usika i Furyja za objedinjavanje svjetskih boksačkih titula u teškoj kategoriji trebala se održati 23. prosinca. No, to je bilo otkazano jer je Fury dobio ozljede u njegovom prethodnom meču protiv UFC-borca Francisa Ngannoua. Nakon toga, borba je trebala biti 17. veljače, ali Fury se prije tog dana ozlijedio na jednom treningu. Treći put možda bude sreće, a i ako je ne bude, na scenu će stupiti Filip Hrgović.

Komentara 3

KU
Kujttim
09:33 19.02.2024.

Mala je vjerojatnost da će Tyson Fury opet otkazati što znači da Hrgović do 18.5.2024. neće imati meč. Ok, kao zamjena će dobiti nešto novca da ne propadne priredba koja je zakazana za 18.5.

DU
dugiarap
21:04 18.02.2024.

A ako Usik otkaže ulazi u ring s obojicom i čisti pod ručnikom dok se oni pripremaju za neotkazani meč, ukoliko se tada jedan ozljedi naš borac prihvaća meč sa drugim i nakon 9 dana otkazuje jer je dobio od ozljeđenog pare da otkaže kako bi oporavljenik uskočio, tada neozljeđeni otkazuje zbog žučnog napada a naš borac nedobiva novu priliku za otkazivanje, nakon svega ibf, wbo... neznaju što će i odluče da svjetski prvak postaje onaj borac koji moze najjače prdnut ali pod uvjetom da preostali borci ne otkazu natjecanje jer su jeli hranu koja ne napuhuje, uglavnom jedan izuzetno zanimljiv sport

Avatar jeremija1
jeremija1
13:28 18.02.2024.

već su dosadni s ovim mrcvarenjem Hrgovića ! Rang-liste se ne poštuju i nitko ne zna zakaj uopće više postoje. Fakt je da se radi o opasnom boksaču, koji je jednim udarcem srušiti svakog drugog, a nije marketinški isplativ, i u tome je cijela kvaka, jer jednim udarcem može pomrsiti sve račune. Usyk je u sasvim drugoj situaiciji, ima čovik tri pojasa, a i zbog promidžbe ukrajinske stvari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije