Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POBJEDA

Filip Hrgović nakon sjajnog nokauta: Živjela Hrvatska!

Filip Hrgović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
28.10.2017.
u 08:52

- Jako sam sretan i radujem se povratku u Hrvatsku. Živjela Hrvatska! - završio je Hrgović

Naš boksač Filip Hrgović (25) bio je uvjerljiv i u drugom profesionalnom nastupu Filip je izborio novu pobjedu protiv deset godina starijeg Čeha Pavela Šoure kojega je u njemačkom Schwerinu desnim krošeom nokautirao Šouru u prvoj rundi.

Udarac je bio prejak i Čeh se našao na leđima pa je sudac prekinuo borbu.

Filip Hrgović
1/8

- Osjećam se odlično. Druga profesionalna borba i druga pobjeda u prvoj rundi. Nije moglo bolje. Iskreno, Čeh me iznenadio sa svojom vještinom. Krenuo je dosta jako, ali uspio sam ga smiriti - rekao je naš sjajni boksač.

U prve dvije i pol minute borbe Šour je bio ravnopravan Hrgoviću, no tada je uslijedila lijepa kombinacija našeg teškaša koju je završio sjajnim krošeom od kojega se iskusni Čeh nije uspio na vrijeme oporaviti. 

- Jako sam sretan i radujem se povratku u Hrvatsku. Živjela Hrvatska! - završio je Hrgović uz pljesak okupljenih.

Komentara 11

VE
verica2
09:16 28.10.2017.

Čestitam na pobjedi i na "Živjela Hrvatska!" Tako se odnosi prema svojoj zemlji! Bez obzira mislimo li da je sada stanje dobro ili loše, da je vode sposobni ili nesposobni, onaj tko voli svoju zemlju reći će "Živjela Hrvatska"!

LO
lojtra1
09:15 28.10.2017.

Živio Filipe!

KO
koraknaprijed
09:13 28.10.2017.

Bravo majstore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije