Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Fernando Torres na kraju sezone napušta Atletico Madrid

Fernando ToRRES
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.04.2018.
u 00:20

Nikada nije dobar trenutak za oproštaj, ali moram biti pošten prema navijačima i vodstvu kluba i na vrijeme najaviti odlazak - kazao je 34-godišnji napadač

Španjolski nogometaš Fernando Torres (34) najavio je kako na koncu ove sezone napušta redove Atletico Madrida.

- Nikada nije dobar trenutak za oproštaj, ali moram biti pošten prema navijačima i vodstvu kluba i na vrijeme najaviti odlazak - kazao je 34-godišnji napadač.

Fernando ToRRES
1/5

- Vrijeme je da oslobodim mjesto za nekoga drugog - dodao je Torres koji među Atleticovim navijačima ima status junaka. Pojasnio je i razlog zbog kojeg ponovo napušta klub.

- Ne postoji problem između mene i trenera. Ova je odluka isključivo moja.

Torres je svoj nogometni put počeo među 'Los Colchonerosima', a potom je 2007. preselio u Liverpool. Igrao je i za Chelsea, te Milan, a 2015. se vratio u Atletico.

U Atleticovom dresu je upisao 393 nastupa i postigao 126 golova. Za španjolsku vrstu je odigrao 110 utakmica i postigao 38 golova, a u dresu 'furije' je osvojio je svjetski (2010) i dva europska naslova (2008, 2012).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije