Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fernando Alonso:

Postolje za McLaren samo je pitanje vremena

Fernando Alonso
Foto: Reuters/PIXSELL
16.07.2015.
u 17:15

Španjolac i dalje vjeruje u ambiciozni projekt McLarena i Honde te je siguran da će naporan rad u Wokingu i Sakuri uroditi plodom

Bez obzira na to što je McLaren osvojio samo pet bodova u 2015., Fernando Alonso dijeli mišljenje i optimizam svojih šefova te ne sumnja da će se njegova momčad uskoro naći na postolju. Španjolac i dalje vjeruje u ambiciozni projekt McLarena i Honde te je siguran da će naporan rad u Wokingu i Sakuri uroditi plodom, piše GP1.

Postolje je samo pitanje vremena – to će biti posljedica uloženog truda i vremena. Imamo talent, resurse, imamo obvezu. Nažalost, Formula 1 nije laka; konkurenti su izrazito profesionalni i jaki.”

Honda je trenutno McLarenov najveći problem, ali Alonso smatra da će ljetna pauza biti od velikog značaja za njegovu momčad.

“Mladi smo te se nalazimo iza drugih dečki jer smo imali potpuno novi start, krenuli smo od nule. Nažalost, u profesionalnom sportu nema čekanja i svi već sada želimo ostvariti dobre rezultate, ali to se ne događa. Važno je da ne postanemo frustrirani i da nastavimo ići u istom pravcu. Mislim da će druga polovica godine pokazati potpuno drukčiji McLaren – puno konkurentniji. Projekt za sljedeću sezonu će ući u svoju drugu godinu pa će sve biti drukčije.”

>>Bianchijev otac gubi nadu u Julesov oporavak

Komentara 1

BA
barkod
20:26 18.07.2015.

Ovo Fernando lijepo rekao, ovo uskoro može biti i do kraja ove sezone, slijedeće sezone a možda i za dvije ili tri godine. Živi bili pa možda i to dočekali. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije