Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izraelski izbornik

Fernandez: Zadovoljan sam, dobili smo poluvrijeme

Izrael Hrvatska (1)
Slavko Midžor/Pixsell
Autor
Ante Buškulić
10.10.2010.
u 09:45

Izraelski izbornik Luis Fernandez nije komentirao jedanaesterac i bio je vrlo zadovoljan:

– Benayoun nam je previše nedostajao, Hrvatska ipak ima veći izbor igrača. Igrali smo jako dobro, imali smo tri prilike, borili smo se, čak i dobili drugo poluvrijeme 1:0! Bit će bitka za drugo mjesto jer Hrvatska je uvjerljivo najbolja u skupini - kazao je Fernandez.

Ključne riječi

Komentara 4

VE
Velikogoričan56
12:41 10.10.2010.

Pa ako je on zadovoljan mi stvarno nemamo razloga biti nezadovoljni jer smo dobili utakmicu, a to se ipak pise. Za godinu dana znat ce se samo za rezultat

DH
dalibor.hren
17:45 10.10.2010.

Ak još popuši u Hrvatskoj, bit će prezadovoljan.

OB
-obrisani-
20:33 10.10.2010.

pitam se kako i zasto smo drugima uvijek najbolja reprezentacija,a nasim navijacima nista nevalja.... ..Mi smo prepotentente *----ale to je to .... *.........ale koje misle da su pametnije od ostalih ..... Svako svoje cijeni ,cjene nas i drugi ,a mi Hrvatine popljujemo nase,tj...sve sto je za nasu zemlju povezano...Fuj ,odvartni smo....!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije