Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrael

Fernandez igra 3-5-2 i tvrdi: To neće biti defenzivno

'Israel\'s coach Luis Fernandez of France gestures during his team\'s Euro 2012 qualifying group F football match against Malta at the Ramat Gan stadium near Tel Aviv on September 2, 2010. AFP PHOTO/J
'JACK GUEZ'
09.10.2010.
u 13:20

Francuz živi u Tel Avivu, vozi se motociklom, ured mu je na stadionu Ramat Gan i kaže: Žena mi je zamjerila da je zanemarujem koliko gledam utakmice Hrvatske!

Kao igrač poznati fajter, neustrašivi jurišnik i lider, Luis Fernandez kao trener je ipak - trtaroš. Njegov "izum" je formacija 3-5-2, koja sugerira bunker, jer na terenu je to čak pet braniča, te samo jedna špica.

Uz to, Fernandez cijeli tjedan nije pustio novinare na trening reprezentacije, što se u Izraelu tumači velikim strahom od Hrvatske. I još k tome, konferenciju za novinare neočekivano je održao dva dana prije utakmice, što je mnoge medije iznenadilo pa na njoj nisu bili prisutni.

Francuz, koji će za ovaj ciklus zaraditi milijun eura, tvrdi da njegova strategija nije defenzivna.

– Nećemo razmišljati o tome kako ne primiti pogodak, naša je parola: napad je najbolja obrana. Pokušat ćemo brzo oduzimati loptu i žestoko pritisnuti Hrvatsku od prve minute!.

Fernandez je kilavo startao u kvalifikacijama, iako je javnost osvojio marljivošću. Obišao je sve klubove prve i druge izraelske lige, te čak posjećivao i njihove treninge.

Komentara 6

OB
-obrisani-
13:29 09.10.2010.

Samo naslov vidjeh i bilo mi je jasno da se Fernandez vec sad ukakio.... U pm... pa sto ne sa svima u bunker.... HBt... ovo nije normalno... Kako mi ovdje kazemo.... Grosse klappe ,nichts dahinter....

VL
????
13:40 09.10.2010.

Sasvim razumljivo. Naši (ne samo reprezentaciju nego i klubovi) ne znaju igrati protiv bunkera, zato svi tako i igraju protiv nas. To je ta slabost koju je uočio.

OB
-obrisani-
13:56 09.10.2010.

Fernandez tvrdi: To neće biti defenzivno, nego čemo staviti 10 igrača pozadi i jedan naprijed da iznenadi Hrvate, pardon sve one beduine koji igraju za tu ekipu koja predstavlja HR zavičaj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije