Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoboj se bliži

Ferencvaros rasprodao svoj stadion, u Zagrebu još bez navale na ulaznice

Dinamo - ulaznice za utakmicu protiv Ferencvarosa
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
03.08.2019.
u 09:01

Očekuje se da će na utakmici u Zagrebu biti oko 15.000 navijača. Nadamo se samo da će navijači biti mirni, jer Dinamo ima uvjetnu kaznu od jedne utakmice bez gledatelja

Dinamo je pustio u prodaju ulaznice za prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka. U utorak na Maksimir stiže mađarski prvak Ferencvaros, a zasad još nema navale zagrebačkih navijača za tu utakmicu.

Jučerašnji redovi ni približno nisu bili dugački kao uoči nekih utakmica prošle sezone.

Dinamo - ulaznice za utakmicu protiv Ferencvarosa
1/10

No, zato su Mađari već razgrabili kontingent svojih ulaznica za južnu tribinu, pa je već sada jasno da će to biti jedno od njihovih najvećih gostovanja.

Očekuje se da će na utakmici u Zagrebu biti oko 15.000 navijača. Nadamo se samo da će navijači biti mirni, jer Dinamo ima uvjetnu kaznu od jedne utakmice bez gledatelja.

Podsjetimo, protiv gruzijskog Saburtala, u 2. pretkolu Lige prvaka, Dinamo je igrao pred praznim tribinama, odnos pred 200-tinjak djece koji su stigli uz posebnu dozvolu Uefe.

Ferencvaros je već rasprodao stadion za uzvratnu utakmicu (20 tisuća ulaznica), dok su preostale samo ulaznice za Dinamove navijače.

>> Pogledajte video: navijači čekaju u redu za ulaznice za utakmicu Dinamo - Benfica

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
15:04 03.08.2019.

Ferencvaros nije neka atrakcija. Nije recimo na nivou Rijeke.

BO
Bojnik
13:16 03.08.2019.

Sad ce se vidjeti snaga BBB.....iako vec sad znam da ce biti nadglasani.

IK
Ikonoklast
10:38 03.08.2019.

Dinamo...to nikoga ne zanima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije