Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČNE MJERE

Fenerbahče u Superkupu napravio skandal kakav nogomet još nije vidio

Europa Conference League - Round of 16 - Second Leg - Fenerbahce v Union Saint-Gilloise
MURAD SEZER/REUTERS
07.04.2024.
u 22:53

Fener je iz prosvjeda započeo utakmicu sa U-19 ekipom, a nakon što je Mauro cardi već u prvoj minuti doveo Galatasaray u vodstvo, igrači Fenera su napustili teren i susret je prekinut.

Nogometaši Fenerbahčea napustili su travnjak u drugoj minuti finala Suprkupa nakon što je Galatasaray poveo sa 1-0, nakon čega je sudac Volkan Bayarslan prekinuo utakmicu.

Fener je iz prosvjeda započeo utakmicu sa U-19 ekipom, a nakon što je Mauro cardi već u prvoj minuti doveo Galatasaray u vodstvo, igrači Fenera su napustili teren i susret je prekinut.

Vodstvo Fenerbahčea je posljednjih dana najavljivalo "akciju" nakon što je Turski nogometni savez odbio njihovu zamolbu za odgodu Superkupa kako bi se što bolje pripremili za utakmicu protiv Olympiakosa u Konferencijskoj ligi.

Bilo je samo upitno koji će potez Fener povući. Jedna od opcija je bila izaći na teren s devet igrača, a potom iscenirati tri crvena kartona. Budući da u momčadi mora biti najmanje sedam igrača da bi se utakmica nastavila, sudac bi morao prekinuti susret. Međutim, na koncu su u Feneru odlučili započeti utakmicu, a nakon prvog gola povukli su igrače s terena.

Finale će sasvim sigurno biti registrirano rezultatom 3-0 za Galatasaray, a Fenerbahčeu prijeti i dodatna kazna.

 

Komentara 1

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:59 08.04.2024.

Je li Fenerbahče kopija hajduka ili je obratno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije