Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČI FIZIČKI NAPADNUTI

Fenerbahče razmišlja o istupanju iz lige nakon incidenta u kojem je Livaković nastradao

KATAR 2022 - Dok Messi slavi, Dominik Livaković tuguje
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
18.03.2024.
u 23:31

Iz Fenerbahčea su objavili kako će 2. travnja održati izvanredan sastanak skupštine kluba na kojoj će se raspravljati o daljnjim akcijama nakon događaja u Trabzonu, a nije isključeno niti povlačenje prve momčadi iz lige.

Turski nogometni velikan Fenerbahče objavio je u ponedjeljak kako razmišlja čak i o istupanju iz domaće lige nakon što su njegovi igrači fizički napadnuti nakon nedjeljne 3-2 pobjede na gostovanju kod Trabzonspora kada je i hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković pogođen nepoznatim predmetom s tribine te udaren šakom u glavu.

Iz Fenerbahčea su objavili kako će 2. travnja održati izvanredan sastanak skupštine kluba na kojoj će se raspravljati o daljnjim akcijama nakon događaja u Trabzonu, a nije isključeno niti povlačenje prve momčadi iz lige.

Nakon 30 kola Fenerbahče je drugi na ljestvici sa 79 bodova, dva manje od vodećeg Galatasaraya, odnosno 30 više od trećeg Trabzonspora. 

Zbog incidenta na kraju utakmice u Trabzonu u ponedjeljak je uhićeno 12 osoba, a te događaje osudio je i predsjednik Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) Gianni Infantino.

 

Komentara 3

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:35 19.03.2024.

Ne treba istupiti. Treba sagraditi novi zatvor za "navijače". To treba i kod nas. Dakle sve huligane zatvoriti na 10 godina, ma čiji sinovi bili.

Avatar volim fritule
volim fritule
10:47 19.03.2024.

mogu osnovati ligu sa hajdukom i partizanom pa tko preživi

NE
Nemanadimak
10:27 19.03.2024.

Livi moj trazi odstetu i od FIFE i UEFE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije