Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijelazni rok

Fekir završio u Betisu

Nabil Fekir
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
23.07.2019.
u 10:55

Betis je za Fekira izdvojio 20 milijuna eura

Francuski reprezentativac Nabil Fekir prešao je iz Lyona u Betis, potvrdio je klub iz Seville.

Betis je za Fekira izdvojio 20 milijuna eura, iznos se uz bonuse može popeti za još 10 milijuna, a francuski klub dobiva i 20 posto od sljedećeg Fekirova prijelaza. U sklopu transfera, Betis je uzeo i Fekirova mlađeg brata Yasina.

Fekir ima zlatnu medalju sa Svjetskog prvenstva, a prije mundijala u Rusiji Liverpool je za njega nudio čak 60 milijuna eura. Ipak, odustao je nakon što Francuz nije prošao medicinski pregled.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
12:04 23.07.2019.

Liverpool lani za njega nudio 65 mil. eur-a. Nakon što nije prošao liječnički ponudili Lyonu da im ga prodaju za 55 mil. Lyonovci to odbili i sada ga prodali za manje od 20 mil. Gori od Hajduka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije