Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUG IZGUBIO U POLUFINALU EUROLIGE OD PRIMORCA 10:11

Fatović: Ostali smo bez snage

Frane Vićan
Goran Jakuš | 24sata
14.05.2010.
u 22:24

Vaterpolisti Juga CO nisu se supjeli plasirati u finale Eurolige. Bolji od Dubrovčana bio je aktualni prvak Europe, Primorac iz Kotora koji je slavio rezultatom 11:10.

Crnogorci će u finalu igrati protiv talijanskog Pro Recca koji je u drugom polufinalu nakon produžetka pobjedio Partizan s 8:7.

Jug CO i Primorac cijelu su utakmicu igrali gol za gol. Tek je jednom Primorac otišao na dva pogotka razlike i to preko prošlogodišnjeg igrača Juga, Amerikanca Azeveda, ali Maro Joković je s dva uzastopna pogotka sve vratio na početak. Posljednji pogodak na utakmici tri i pol minute dao je Milić, a Dubrovčani su nakon toga imali tri izgledne prilike za izjednačenje. Prvo je Vranješ promašio s lijevog krila, a onda je Radić obranio udarce Dobudu i Boškoviću.

- Utakmica je bila neizvjesna, a sve se preokrenulo kada su nam Sandro Sukno i Bušlje dobili tri osobne pogreške. Ponestalo je snage u završnici, ali odigrali smo odličnu utakmicu. Čestitam Primorcu na pobjedi - izjavio je odmah nakon utakmice trener Juga CO Elvis Fatović istaknuvši trenutak kada je Jug u istojm napadu ostao bez dva važna člana momčadi. Bilo je to u petoj minuti treće četvrtine.

Utakmicu je obilježilo loše suđenje Azerbejdžanca Koganova i Turčina Taylana. Bilo je previše nelogičnih isključenja, krive signalizacije, a vidjeli smo čak i 5 peteraca. Jug ih je izveo četiri, a Bošković je promašio jednoga.

Pro Recco i Primorac reprizu prošlogodišnjeg finala Eurolige igraju u subotu u 20 sati. Dva sata ranije počinje utakmica za treće mjesto između Juga CO i Partizana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije