Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POBJEDA

Fantastični Zagreb srušio moćnog protivnika u Ligi prvaka. Junak Mandić skupio 11 obrana

Zagreb: Machineseeker EHF Liga prvaka, RK Zagreb - OTP Bank Pick Szeged
Igor Soban/PIXSELL
29.11.2023.
u 20:42

Kod Zagreba su Zvonimir Srna i Ivan Ćupić zabili po šest golova, a Lovre Klarica i Timur Dibirov po četiri, dok je Mandić ukupno imao 11 obrana.

U utakmici 9. kola rukometne Lige prvaka Zagreb je u Areni pobijedio mađarski PICK Szeged s 30-25 (17-12) i ostao u igri za plasman u drugu fazu.

Hrvatski prvak je odigrao sjajno prvo poluvrijeme u kojem je došao do prednosti od 17-12, u kojem je briljirao Matej Mandić sa sedam obrana. Zagreb je prelomio utakmicu u prvih 13 minuta drugog dijela kada je postigao pet golova, a nije primio nijedan, dok se u strijelce upisao i vratar Mandić, a hrvatska momčad je otišla na nedostižnu prednost od 22-13.

Kod Zagreba su Zvonimir Srna i Ivan Ćupić zabili po šest golova, a Lovre Klarica i Timur Dibirov po četiri, dok je Mandić ukupno imao 11 obrana. U mađarskom sastavu je Borut Mačkovšček zabio pet golova, Marin Jelinić tri, a Luka Stepančić i Mario Šoštarić po dva gola.    

VEZANI ČLANCI:

Zagreb je nakon devet kola na sedmom mjestu s bodom manje od Szegeda, a plasman u daljne natjecanje osigurava šest najboljih momčadi skupine. U ovoj skupini je Aalborg pobijedio Kolstad s 29-18.

U 10. kolu Zagreb gostuje kod Pelistera 7. prosinca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije