Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

F1 momčad objavila tko će zamijeniti Alonsa, mladi vozač ih odbio

F1 Grand Prix of Austria
HOCH ZWEI/DPA
02.08.2022.
u 22:23

Nesvakidašnja situacija se dogodila u svijetu 'oktanskog cirkusa'.

Oscar Piastri se nekoliko sati nakon što je momčad Alpine najavila da će ga unaprijediti u mjesto vozača od 2023. godine umjesto Fernanda Alonsa, oglasio na društvenim mrežama i rekao da neće voziti za Alpine iduće godine.

- Saznao sam da je Alpine F1 bez mog pristanka izdao priopćenje u kojem se navodi da ću voziti za njih sljedeće godine. To je pogrešno jer nisam potpisao ugovor s Alpineom za 2023. Neću voziti za Alpine sljedeće godine - rekao je iznenađeni Piasti, prenosi GP1

 

 

Nešto ranije su iz Alpinea priopćili kako 21-godišnji Australac jedva čeka zamijeniti slavnog Španjolca i postati momčadski kolega Estebanu Oconi.

>> Pogledajte koliko je Sandra Perković zaradila za samo dva dana, svota je poprilična

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije