Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rujevica

Evo tko sudi derbi Rijeka - Dinamo

Mario Zebec
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
04.04.2017.
u 12:05

Najzanimljivija utakmica 27. kola između dviju vodećih momčadi Prve HNL igra se u subotu na Rujevici, a delegat je Ante Vučemilović iz Osijeka

Mario Zebec iz Cestice sudi derbi Rijeka - Dinamo (19 sati). Najzanimljivija utakmica 27. kola između dviju vodećih momčadi Prve HNL igra se u subotu na Rujevici, a delegat je Ante Vučemilović iz Osijeka. Zebecovi pomoćnici bit će Borut Križarić (Čakovec) i Jerko Crnčić (Vrbovec).

Zebec je prije četiri tjedna doživio neugodno iskustvo u Poljudu kada je tijekom utakmice Hajduk - Rijeka jedan maskirani navijač domaće momčadi trčao za njim i prijetio mu vatrogasnom metalnom štipaljkom.

U petak u Kranjčevićevoj utakmicu Lokomotiva - Cibalia (18 sati) sudi Andrej Burilo (Osijek), a pravdu u subotnjem dvoboju u Poljudu Hajduk - Slaven (15) dijelit će Dalibor Mlakar (Zagreb).

U nedjelju se igraju preostale dvije utakmice, Goran Gabrilo (Split) sudi pulski susret Istra - Inter (15), a Marin Vidulin (Kanfanar) dvoboj u Gradskom vrtu Osijek - Split (19).

>>Mate Maleš: Za Rijekin bih naslov uzeo jahtu i ‘ajmo feštat’!

>>Antolić skroz otvoreno: Pivarić najbolje pjeva, a bilo je situacija u kojima sam morao smirivati igrače u svlačionici

Komentara 6

Avatar Titanov sin
Titanov sin
13:45 04.04.2017.

Zebec ce biti kriv za poraz Rijeke, sve je jasno kao nakon svake pobjede Dinama. Realno Rijeka moze samo uz grubu igru doci do boda, ako bude sve po pravilima igre Dinamo pobjedjuje.

GR
graf
15:04 04.04.2017.

Pa mi Varaždinci 99% navijamo za Dinamo! I kaj je tu čudno?

VL
vladek
07:11 05.04.2017.

Rijeka igra jako grubi nogomet,to ih uči Kek i tako dolaze do pobijede

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije