Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blockbuster

Evo tko bi mogao glumiti u fimskom hitu o vatrenima

Doček trg
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
18.07.2018.
u 16:46

Vatreni su ostavili snažan dojam tijekom cijelog turnira, pa su mnogi u finalu navijali za naša reprezentacija

Hrvatska nogometna reprezentacija bila je najveći hit na SP-u u Rusiji. Vatreni su ostavili snažan dojam tijekom cijelog turnira, pa su mnogi u finalu navijali za naša reprezentacija.

U borbi za naslov Dalićevi izabranici izgubili su od Francuza (2:4), no za sve što su napravili na prvenstvu bili su nagrađeni veličanstvenim dočekom u Zagrebu, a onda i u cijeloj Hrvatskoj.

Doček trg
1/74

I dok se slažu dojmovi, na pamet padaju razne ideje. Mnogi se slažu da bi se o uspjehu vatrenih trebao napraviti film i to će vjerojatno dogoditi jednog dana. A evo i prijedloga za glumce koji bi se mogli angažirati da glume vatrene u filmu:

Komentara 19

BE
berija
17:25 18.07.2018.

Moraš biti prilično bolestan da bi stavio Charlie Sheena i 80% ostalih starčeka da glume mladiće redom ispod 34 godine. Zašto VL uopće prenosi ovakve sadržaje? Da je naslov "Glupa ideja" bilo bi to u redu.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:22 18.07.2018.

Bata Živojinović ne može umro čovek slava mu, ima sina ne može ni on, završio u zatvoru neki dan pa ko će od čuvene srpske scene ko će da glumi Hrvate ustaše ko ?

Avatar Retardo
Retardo
17:51 18.07.2018.

Antifasisti Rene Bitojajac i Vili Matula mogu obzirom na talent glumiti korner zastavice. Kao i Marko Trojanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije