Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČI IZ BARCELONE

Evo što je Rakitić poručio Messiju uoči velikog dvoboja s Argentinom!

Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
20.06.2018.
u 19:58

- Messi je sjajan kolega, želim mu sve najbolje na svijetu, osim sutra. Nadam se da neće uživati u susretu kao mi - rekao je Rakitić

Jedva čekam početak utakmice, kazao je hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić na posljednjoj novinarskoj konferenciji uoči sutrašnjeg susreta protiv Argentine u drugom kolu skupine D svjetskog prvenstva u Rusiji.

Hrvatska uoči utakmice vodi na ljestvici skupine s tri boda i pobjedom može osigurati plasman u osminu finala.

- Lijepo je igrati protiv jedne od najjačih reprezentacija na svijetu. Želimo igrati na najboljem nivu kako bi svima pokazali da imamo jaku momčad - kazao je Rakitić dodavši: 

- Bez obzira na njihov kiks protiv Islanda, ništa se neće promijeniti, oni su i dalje favoriti i u skupini i na turniru. Morat ćemo igrati dobro. Poštujem Argentinu, oni su jasan favorit naše grupe, i znamo da će nam biti teško, ali najbolji ne pobjeđuju uvijek.

Rakitić je naglasio kako će Messi i protiv nas imati svoje trenutke, ali na hrvatskim reprezentativcima je da ga pokušaju što bolje zaustaviti.

- Messi je u prvoj utakmici imao 11 udaraca i promašio je kazneni udarac, a mogao je zabiti dva, tri gola. Na nama je da ga pokušamo zaustaviti najbolje što možemo. Znamo da će utakmica biti drugačija, jer mi igramo drugačije od Islanda - dodao je.

Rakitić je naglasio kako je za njega Messi najbolji igrač na svijetu, ali i naglasio:

Rakitić
1/7

- Messi je sjajan kolega, želim mu sve najbolje na svijetu, osim sutra. Nadam se da neće uživati u susretu kao mi - rekao je Rakitić dodavši kako s argentinski majstorom nije komunicirao otkako je počelo prvenstvo.

Većina stručnjaka se slaže kako hrvatska vrsta u ovom trenutku ima bolju veznu liniju od Argentine.

- Želimo biti snažni kao momčad, u Hrvatskoj je vrlo posebno kada imaš toliko igrača u velikim klubovim i to želimo prenijeti na reprezentaciju.

Rakitić je istaknuo kako uživa igrati s Messijem u klubu i Modrićem u reprezentaciji.

- Velika je privilegija igrati s Lukom i Leom. Oni su potpuno drugačiji što se tiče stila, Leo je esencija i najvažniji igrač Barcelone, dok je Luka naš kapetan. On određuje tempo, ima pravi karakter i težinu u našoj svlačionici - otkrio je Rakitić dodavši: 

- Oni bi uvijek bili u mojih idealnih 11 i ponosan sam što mogu igrati s njima.

Argentinske novinare je najviše zanimalo kakav je Messi kada priča o reprezentaciji.

- Messi uživa igrajući za reprezentaciju. Ne samo da je motiviran, nego supermotiviran. Cijenim ga kao osobu i kao igrača. Sve daje od sebe kada igra za Argentinu i to zaslužuju respekt - kazao je na kraju.

>> Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcem i Robertom Prosinečkim

Komentara 3

DU
Deleted user
20:28 20.06.2018.

Bravo naš švicarski dečec.

Avatar southman
southman
20:33 20.06.2018.

Bude li 1;0 ili 2:1 za nas pred kraj utakmice Raketa će pustiti Messija da zabije za izjednačenje i "kupiti" ulaznicu da dočeka mirovinu u Barci !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije