Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Govorio o izborniku

Evo što je predsjednik Saveza rekao nakon debakla Hrvatske

Stojko Vranković
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/5
23.02.2018.
u 22:36

- Nakon utakmice i ovog šokantnog poraza pričali smo sa izbornikom Ivicom Skelinom i on nam je rekao da što god da se odluči on će s tim biti suglasan.

Nakon večerašnjeg poraza od Rumunjske, predsjednik HKS-a Stojko Vranković bio je prilično utučen (što se sa njegovih 217 cm jako dobro vidjelo) ali i samokritičan.

- Znamo svi u kakvoj smo sada situaciji glede plasmana na Svjetsko prvenstvo i kao predsjednik Saveza imam osjećaj da je moja odgovornost najveća. Nakon utakmice i ovog šokantnog poraza pričali smo sa izbornikom Ivicom Skelinom i on nam je rekao da što god da se odluči on će s tim biti suglasan. Dogovorili smo se da ćemo prespavati i vidjeti što i kako dalje. Treba sve napraviti da se pobijedi Nizozemska, a gledano na prvu ja ne bih ništa mijenjao - kazao je uzdrmani Stojko.

Komentara 31

BI
billynik
00:22 24.02.2018.

Treba sve te ljude koji su zadnji 20 godina vodili hrvatsku košarku protjerati što dalje, dovesti nove ljude. 20 godina blamiranje je više nego dovoljno - tko je mogao misliti da će nam Rumunjska ili Nizozemska biti problem pobjediti ii to još kod kuće. Sramota!

GE
genex
23:24 23.02.2018.

gledao sam malo drugu četvrtinu i skoro povratio.mislim da su odigrali 7-8 minuta te četvrtine i ubacili su jedni i drugi dva koša (brojkom i slovima).istovremeno, jedni i drugi su trčali ko muhe bez glave, koncepcije i sistema, s bezbrojnim promašajima. da ne pretjerujem, tu moji dečko s hakla u kvartu bi ih napucali 10 razlike.

KA
kanđija
01:40 24.02.2018.

Eto što se događa kada se pod novinarskom paljbom smjeni jedna ekipa koja je imala kakav takav rezultat i dovede ova ekipa na čelo HKS., koja u nekoliko mjeseci uništi hrvatsku reprezentativnu ali i klupsku košarku.Sada se to isto pokušava i sa nogometom ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije