Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP sve dalje

Katastrofa Hrvatske, u Zadru izgubila i od Rumunjske!

Hrvatska - Rumunjska
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
23.02.2018.
u 19:48

Rumunjska je u Zadru, u prilično neefikasnoj utakmici, slavila 58:56.

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je i treću utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Nakon što su nas svladali Nizozemci i Talijani, večeras su nas pobijedili i Rumunji.

Rumunjska je u Zadru, u prilično neefikasnoj utakmici, slavila 58:56. Velika drama odigravala se na samom kraju utakmice, Krušlin je u zadnjoj sekundi pucao tricu za pobjedu, ali lopta je 'iscurila'.

Večerašnja utakmica za nas je bila biti ili ne biti, pobjeda je bila imperativ želimo li zadržati ozbiljne izglede za plasman na Mundobasket koji se 2019. godine igra u Kini, ali naši igrači odigrali su prilično loše.

Hrvatska - Rumunjska
1/8

Od samog početka obje reprezentacije imale su očajan šut, postizalo se jako malo koševa pa je na poluvremenu bilo svega 28:21. Kad smo se u trećoj četvrtini odvojili na 12 razlike, činilo se da ćemo ipak doći do toliko željene pobjede. Međutim, Rumunji su se vratili u utakmici i na kraju u već opisanoj drami došli do pobjede.

Hrvatska je imala katastrofalan šut iz igre (19/67), dok je pogodila svega dvije trice iz 26 pokušaja. Hrvoje Perić ubacio je 19 poena, Luka Žorić je dodao 11, Ivan Buva osam...

 

Komentara 64

PR
prajdali100
19:59 23.02.2018.

Sve to treba otjerati od Rađe do čistačice.Sve !!! Sram vas bilo.Gomilo bijednika.

Avatar comandante
comandante
19:56 23.02.2018.

na tranu loša šuterska večer ali ovaj Skelin je komedija,forsira igru sa 3 visoka, kasni sa izmjenama, zove Pilepića pa ga siječe kao juniora iako je imao lošu večer, Skelin apsolutno nezna iskoristiti i posložiti ono što ima, pa ove rumunje bi Alkar dobio, odavno nisam vidio goru repku...

DU
Deleted user
20:02 23.02.2018.

Znači i košarku su uspjeli uništiti. Dok je Mirko Novosel u onom mraku osamdesetih dirigiral košarkom Realu i Barceloni su klecala koljena , danas nas Rumunji nabijaju kao staru kantu ,domoljubno, u našoj lijepoj. Ma tko je to na čelu košarkaškog saveza ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije