Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povijesni uspjeh

Evo što je Alžircima napisao Vaha u oproštajnom pismu

halilhodžić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.07.2014.
u 14:15

"Odlazim ponosan na svoje rezultate nakon što sam u potpunosti ispoštovao ugovor s Alžirom", napisao je Vaha, između ostalog.

Vahid Halilhodžić od nedjelje i službeno nije više trener reprezentacije Alžira. Legendarni bh. stručnjak je s "pustinjskim lisicama" na Svjetskom prvenstvu napravio povijesni rezultat ulaskom u osminu finala gdje su tek nakon produžetka ispali od Njemačke.

Od svih se Vaha odlučio oprostiti pismom, prenosi Goal.

– Prije svega, htio bih zahvaliti njegovoj visosti, predsjedniku Republike M. Abdelazizu Boutefliki koji me je duboko dirnuo svojim toplim riječima dobrodošlice. Također bih htio zahvaliti premijeru Adbelmaleku Sellalu kojemu zahvaljujem za ohrabrenje i podršku. Ne bih nikako htio zaboraviti zahvaliti predsjedniku Alžirskog nogometnog saveza Mohamedu Raouraoui s kojim sam proveo tri godine u bliskoj suradnji kako bih ostvario ciljeve – napisao je Vaha na početku pisma pa nastavio:

– Uspjeh reprezentacije želim posvetiti sjajnim Alžircima koji su me pratili od prvog dana kad sam stigao te mi ostali vjerni. Uvijek ću čuvati uspomene na izvanredan doček po povratku sa Svjetskog prvenstva. Jedna negativna nota; svim medijima koji su bili bezosjećajni i ne samo stigmatizirali moj rad nego i napadali mene i moju obitelj, poručujem da im to nikad neću zaboraviti i oprostiti.

S klupe odlazi ponosan, ali željan novih izazova.

– Nakon tri godine života u Alžiru, moje obiteljske obveze i mamac za novim sportskim izazovima uvelike su utjecali na moju odluku. Odlazim ponosan na svoje rezultate nakon što sam u potpunosti ispoštovao ugovor s Alžirskim nogometnim savezom.

>>Ćiro: Kad smo vidjeli da Vaha plače, svi smo se rasplakali

>>Halilhodžić preuzima Trabzonspor i dovodi Vukojevića?

Komentara 13

DU
Deleted user
15:31 07.07.2014.

treba znati koga pobijediti a i imali su jedan remi vise ... tako da su ipak bolji od nas

Avatar nijeminišta
nijeminišta
07:48 08.07.2014.

šteta što nije imao snage otići kao gospodin, bez ovih ružnih riječi o "nezaboravljanju i neopraštanju"... ali to mogu samo rijetki

TO
tomzag
15:06 07.07.2014.

Jedna pobjeda protiv Koreje, svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije