Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suosjeća s kolegom

Ćiro: Kad smo vidjeli da Vaha plače, svi smo se rasplakali

ćiro
Foto: Grgur Žučko/Pixsell
01.07.2014.
u 16:33

– Zna se da sam loš prognozer, ali smatram da će dalje proći Švicarska i SAD. Najbolje da i ja jedanput pogodim – zaključio je Ćiro

Vahid Halilhodžić odlično je pripremio Alžir za ovo Svjetsko prvenstvo, a prolaskom u osminu finala napravio je povijesni rezultat te reprezentacije. No, u drugom krugu gotovo nitko im nije davao šanse protiv Njemačke, svi su bili uvjereni da će "elf" s lakoćom proći dalje. No, uspio je izboriti produžetak, u kojem ipak nije izdržao pa je izgubio 1:2.

To je bila utakmica za koju smo svi bili sentimentalno vezani, tako da smo svi žalosni zbog toga. Pogotovo kad smo vidjeli da se i Vaha rasplakao onda smo se i svi rasplakali. Prava je šteta što Vaha nije uspio prezentirati povijesni podvig jer smo s njegovim sudjelovanjem na SP-u i mi nekako bili još uvijek prisutni, rekao je Ćiro za Radio Sarajevo.

Danas nas očekuju posljednje dvije utakmice u osmini finala, a sastaju se Argentina   Švicarska te SAD Belgija.

Zna se da sam loš prognozer, ali smatram da će dalje proći Švicarska i SAD. Najbolje da i ja jedanput pogodim  zaključio je Ćiro.

>>FIFA će kazniti Vahu, prijeti mu do šest mjeseci suspenzije

>>Kapetan Alžira: Hvala Vahidu, podigao nas je s dna

Komentara 12

ZA
zakora
16:53 01.07.2014.

Krokodilske suze.... Ajde Ciro sad i Vahida razapni sto je ispao, kao sto si Kovaca razapeo. Zasto ne posavjetujes Vahida da je trebao povesti Krunu Jurcica sa sobom, da mu ovaj izracuna trkacke putanje njemackog golmana.

SW
swic
16:59 01.07.2014.

Meni su suze isle ispod koljena !

SW
swic
17:14 01.07.2014.

Ciro zamijenio Sabu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije