Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Maksimiru

Evo s kojim sastavom će Dinamo danas napasti Milan

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 11. kolu Prve HNL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
25.10.2022.
u 10:00

Čačić će se vratiti na sastav za europske utakmice, plavi će igrati u formaciji 3-5-2. Trener Dinama ima samo jednu dvojbu u sastavu...

Večeras nas u Maksimiru očekuje spektakl, Dinamo će od 21 sat u Maksimiru ugostiti europskog giganta Milan u 5. kolu Lige prvaka.


Plavima pobjeda treba jednako kao i rossonerima, a sve naravno zanima kako će izgledati udarnih 11 trenera Ante Čačića.

Za goste iz Milana se zna da neće braniti prvi vratar Mike Maignan, dok je pod upitnikom kapetan Calabria.

A što se tiče Dinama, hrvatski prvak bi se trebao vratiti na formaciju 3-5-2, kakvu je igrao u europskim utakmicama, dok je na Poljudu Čačić stavio četvoricu u zadnju liniju.

11.10.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Evo vjerojatne prve postave Dinama: Livaković - Ristovski, J. Šutalo, Perić - Špikić, Mišić, Ademi, Ivanušec, Ljubičić - Petković, Oršić.

Dakle, Ristovski se vraća u prvu postavu, dok će Ljubičić preseliti malo prema napadu što nije njegovo prirodno mjesto, ali će i dalje držati lijevu stranu zagrebačke momčadi. To je inače pozicija koju može jako dobro odraditi i Petar Bočkaj, ali ga trenutno nema u užim planovima.

Postoji šansa da od prve minute zaigra i Baturina, no Ivanušec je ipak u prednosti, pogotovo što je na Poljudu ušao tek s klupe za pričuve, pa će biti odmorniji od Baturine koji je odigrao 89 minuta derbija u Splitu.

Napad sigurno predvode dokazana imena Petković i Oršić, dok će Josip Drmić izgleda ponovno čekati priliku s klupe.

Od ozlijeđenih, na listi je samo Boško Šutalo, no to nije novost, Čačić je već dugo vremena bez njega.

Standings provided by Sofascore

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

Komentara 1

Avatar kvasac60
kvasac60
12:19 25.10.2022.

Dinamo pobjeđuje.Igrači Milana će se prepasti stadiona..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije