Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD SE I TO ZNA

Evo protiv koga će Hrvatska igrati ako prođemo u četvrtfinale

Hrvatska - Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
25.06.2018.
u 22:23

Ako Hrvatska prođe u četvrtfinale, igrat će protiv pobjednika susreta Rusija - Španjolska.

Završeno je natjecanje u skupinama A i B na Svjetskom prvenstvu u Rusiji pa je Hrvatska doznala protivnika u četvrtfinalu, naravno ako vatreni izbore mjesto među osam najboljih. Hrvatska bi u tom slučaju igrala protiv pobjednika susreta Rusija - Španjolska.

Urugvaj je osvojio skupinu A, dok je Rusija bila drugoplasirana. U skupini B na prvo mjesto je zbog gola u sudačkoj nadoknadi pripalo Španjolskoj, a Portugal je drugoplasirani.

Hrvatska - Argentina
1/7

U osmini finala igraju Urugvaj i Portugal te Rusija - Španjolska, a to je par koji će nas čekati ako prođemo u četvrtfinale.

Podsjećamo, vatreni su pobjedama protiv Nigerije i Argentine osigurali prolaz u osminu finala, a samo ih čudo u trećem kolu može skinuti s prvog mjesta. Ako bismo bili prvi u skupini, tada bi bilo sigurno da osminu finala igramo 1. srpnja u Nižnjem Novgorodu, a protivnik bi nam bila drugoplasirana momčad iz skupine C.

Tamo je uoči zadnjeg kola još sve otvoreno, na toj poziciji na kraju bi mogli završiti Francuzi, Danci ili Australci, ovisno o utakmicama trećeg kola. U ovom trenutku tu poziciju drži Danska s četiri boda, vodeća Francuska ima šest, a Australija jedan. U posljednjem kolu sastaju se Danska - Francuska i Australija - Peru.

>> Hrvatski navijači u Rostovu

Komentara 10

JU
juma
23:11 25.06.2018.

Nervozan sam jer jos ne znam tko nas ceka u polufinalu.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:53 25.06.2018.

polufinale igramo u moskvi!

PR
prajdali100
22:47 25.06.2018.

Bolje, ako prođemo do četvrfinala, Španjolska nego Portugal. Samo da podsjetim, nikad nismo pobijedili Portugal, nismo im ni gol dali !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije