Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO HNS

Evo koga će Hrvatska ugostiti u generalki za SP u Rusiji

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.02.2018.
u 15:47

- Mi smo danas objavili međunarodni natječaj za dostavu obnove šest prvoligaških travnjaka, tu se radi o onima u Puli, Zaprešiću, Kranjčevićevoj ulici, Maksimiru, Koprivnici i Vinkovcima - kaže Kustić

U Zagrebu se danas sastao Izvršni odbor HNS-a, pa održao sjednicu na temu projekta obnove i uređenja nogometnih igrališta na stadionima klubova Prve lige. Po završetku sjednice pred medije je stao direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić, piše Goal.

- Kao što sam prije najavio prilikom svih većih zahvata želimo obavijestiti javnost. Upravo sam stigao sa sjednice Izvršnog odbora koja je protekla u najbolje redu, na kojoj su donesene jednoglasne odluke. Mi smo danas objavili međunarodni natječaj za dostavu obnove šest prvoligaških travnjaka, tu se radi o onima u Puli, Zaprešiću, Kranjčevićevoj ulici, Maksimiru, Koprivnici i Vinkovcima. Sve će biti na našim stranicama na hrvatskom i engleskom jeziku, pa tko ima reference za ovaj posao neka se javi na natječaj - rekao je Marijan Kustić, pa nastavio:

- Rekli smo da ćemo ime konačnog izvođača objaviti 20. ožujka, s izgranjom igrališta krećemo u svibnju, a sve mora biti gotovo krajem srpnja, prije početka nove prvenstvene sezone. Znamo da Osijek ne ulazi u poboljšanje travnjaka jer oni uskoro kreću s izgradnjom novog stadiona i kampa, Rijeka je ta sredstva od HNS-a dobila prilikom izgradnje Rujevice, Hajduk nam se nije niti javio, a mi smo već s time krenuli prema Uefi.

Ipak, ubrzo će se ulagati i u Split...
- Nedavno sam bio u Splitu, razgovarao s predsjednikom NS Splitsko-dalmatinske županije, i tu ćemo prenamjenu sredstava uložiti u neke druge projekte, već postoje naznake gdje s čime bi mogli krenuti. Mi vodimo, a vodit ćemo i dalje, brigu o infrastrukturi, nekih će zahvata biti i u Vinkovcima gdje će se odigrati finale Kupa. Tamo sam već obavio razgovore, pomoći ćemo Cibaliji.

Potvrđena je još jedna prijateljska utakmica hrvatske reprezentacije...
- Također, na ovom IO potvrđeno je kako ćemo 8. lipnja odigrati prijateljsku utakmicu sa Senegalom u Osijeku. Tema nacionalnog stadiona ovoga puta nije bila na dnevnom redu, a kada dođe i ona na red bit ćete o tome obaviješteni.

Marijan Kustić nadovezao se i na sukobe Davora Šukera i Ivana Heraka...
- Danas sam u tiskanim medijima pročitao u sukobu Davora Šukera i Ivana Heraka, a moram reći da sam i ja prisustvovao tom sastanku, bio tamo kada smo pričali o tim stvarima. Ivan Herak je predlagao jedan način rada, Davor Šuker imao drugi prijedlog, bilo je tu povišenih tonova, ali nikakvog fizičkog obračuna, niti bilo kakvih uvreda. A mislim kako su povišeni tonovi normalni kada se ljudi razmimoilaze u mišljenjima.

Zbog kojih se tema dogodio taj sukob?
- Svatko je imao svoje vizije na temu funkcioniranju odjela, ali sve je usuglašeno u interesu hrvatskog nogometa. I tu nema nikakvih problema, od toga ne treba raditi nikakve priče. Kažem, bio sam tamo i sve je normalno. Rekao bih da je to sve krivo protumačeno, ići ćemo i dalje s nekim izmjenama, sigurno će biti još promjena.

Je li se Davor Šuker naljutio jer Hrvatska neće igrati prijateljsku utakmicu s Obalom Bjelokosti?
- Davor Šuker je tu predlagao više reprezentacija, ne samo Obalu Bjelokosti, ali to je sve riješeno. Dogovorili smo i potvrdili kako ćemo 8. lipnja igrati sa Senegalom - završio je Kustić.

Komentara 2

KR
kruti198
16:18 22.02.2018.

partija na aparatima!!!!

DO
dokrastavca
18:56 22.02.2018.

HDZ-ovce na aparatima!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije