Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Snijeg stvara probleme prvoligašima: Dvije utakmice odgođene

HNL snijeg
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
22.02.2018.
u 13:47

Prilično je sigurno da će se tek igrati na Poljudu gdje Hajduku dolazi Slaven Belupo. Farmaceuti su već u Dalmaciji, pa će se igrati u subotu od 17 sati.

Snijeg stvara probleme i nogometnim prvoligašima, a stigle su i prve odgode utakmica 23. kola.

Inter i Istra trebali su igrati u petak u Zaprešiću, no na kraju je utakmica odgođena za ponedjeljak za 16 sati.

U subotu je u Kranjčevićevoj na rasporedu bila utakmica Lokomotive i Osijeka, međutim i to je odgođeno, te će se igrati u utorak u 15 sati.

Prilično je sigurno da će se tek igrati na Poljudu gdje Hajduku dolazi Slaven Belupo. Farmaceuti su već u Dalmaciji, pa će se igrati u subotu od 17 sati.

Trebalo bi se igrati u Vinkovcima gdje u nedjelju Cibaliji stiže Rudeš, kao i na Rujevici veliki derbi Rijeke i Dinama (nedjelja, 17 sati).

Komentara 1

Avatar dzambo
dzambo
03:25 23.02.2018.

Cudno....neznam sta je problem zima I snjeg na terenu poslije '91...jer koliko se sjecam prije se igralo na puno gorim terenima I na puno snjega na terenu...nisu odgadjali utakmice....neki tereni na stadionima uopste nisu cisceni I igralo se sa snjegom potpuno prekrivenim terenom, na nekim utakmica cak je jos I padao snjeg za vrijeme utakmice plus jos snjeg koji je od prije se zadrzao na terenu....lopta je bila ''u boji'' I stative od golova bile su isarene sa crno-bijelom bojom I utakmica je mogla poceti....cak je I u tim utakmicama je padalo puno vise golova neg na cistim terenima I igralo se ''zestoko''...a ove danas ''balerine'' snjeg I odmah odgadjanja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije