Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS GA NE ZANIMA

Evo kako uživa Pavić dok ne igra za Hrvatsku zbog sukoba s Krajanom

Mate Pavić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
02.02.2018.
u 21:17

Pavić je nedavno osvojio dva naslova na Australian Openu, no za reprezentaciju neće igrati dok je njezin izbornik Željko Krajan

Dok se hrvatski tenisači u Osijeku bore u prvom kolu Svjetske skupine Davisova kupa protiv Kanade, dvostruki pobjednik Australian Opena Mate Pavić prati košarku.

Pavić je nedavno osvojio dva naslova na Australian Openu, no za reprezentaciju neće igrati dok je njezin izbornik Željko Krajan.

Zanimljivo je da Pavić danas nije ni pratio tenis, jer je u vrijeme dok je Šapovalov pobijeđivao Galovića donijevši izjednačenje Kanadi bio na utakmici Splita i Cibone.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Nije se previše radovao, jer njegovi žuti su izgubili 97:80.

Nema sumnje da bi Pavić itekako pomogao u subotnjim parovima, no koga nema bez njega se može. Nadamo se da će to i naši tenisači dokazati u subotu...

Komentara 15

CR
crodux
22:41 02.02.2018.

podrška Krajanu!

Avatar Retardo
Retardo
21:26 02.02.2018.

Za Hrvatsku se treba igrati sve i da ti je izbornik prvi na listi za odstrijel zbog krvne osvete. Ako su ljudi mogli ići u rat i riskirati život, onda može i ovaj riskirati par dana godišnje suradnju s izbornikom koji mu nije po mjeri. Malog Pavića mama i tata očito nisu dobro odgojili, a isto tako je očito da neće biti ništa od njegove karijere, takvi poput njega nikad ne dospiju na vrh, nemaju karakter pobjednika.

Avatar kravata
kravata
07:35 03.02.2018.

Tko je u pravu ali domoljubi su ginuli u ratu danas su smetala onima koji su bili u bijegu za vrijeme rata. Zene se bore za ravnopravnost za branieljske se snimaju filmovi koji zbog par vrijedaju tisuce zena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije