Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Messi postavio nevjerojatan rekord Lige prvaka, Modrić na klupi protiv Reala

Champions League - Group H - Benfica v Paris St Germain
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
1/3
05.10.2022.
u 23:18

I čudesni Erling Haaland nastavio je zabijati za Manchester City, bio je dvostruki strijelac u uvjerljivoj pobjedi građana 5:0 protiv Kopenhagena, te tako stigao već do 28 pogotka u 22 nastupa u Ligi prvaka.

U drugoj utakmici Dinamove skupine E Chelsea je lakoćom na Stamford Bridgeu s 3:0 pobijedio Milan. Momčad Grahama Pottera dominirala je svih 90 minuta, na kraju je rezultat mogao biti i uvjerljiviji. Pogotke za Chelsea zabili su Fofana u 24., Aubameyang u 56., te James u 62. minuti. Odličnu utakmicu odigrao je naš Mateo Kovačić, koji je na terenu bio do 65. minute. Engleska momčad uvjerljivom pobjedom probila se na drugo mjesto skupine, na bod zaostatka iza vodećeg Salzburga. Milan će revanš protiv plavaca imati već u utorak na San Siru.

U drugim jučerašnjim utakmicama Real je na Bernabeuu slavio protiv Šahtara 2:1. Jovićevićeva momčad dobro se držala protiv prvaka Europe, ali do iznenađenja ipak nije uspjela doći. Luka Modrić nije ulazio u igru za Real Madrid, a Đurasek je za Šahtar ušao u 88. minuti.

Čudesni Erling Haaland nastavio je zabijati za Manchester City, bio je dvostruki strijelac u uvjerljivoj pobjedi građana 5:0 protiv Kopenhagena, te tako stigao već do 28 pogotka u 22 nastupa u Ligi prvaka.

U povijest se još jednom upisao Lionel Messi. U remiju PSG-a kod Benfice (1:1) Argentinac je postigao pogodak te stigao do rekordnih 40 klubova kojima je zabio u LP.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kom
23:45 05.10.2022.

Kakav je to naslov? Igra li Modrić "za" Real ili protiv Reala. U kojem klubu igra Modrić!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije