Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED PORTALA

Evo što austrijski mediji pišu nakon pobjede nad Dinamom, svi ponavljaju jednu stvar

Igrači Dinama zahvalili su vjernim navijačima na grlenoj podršci u Salzburgu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
06.10.2022.
u 02:02

Salzburgu je ovo prva pobjeda u skupini Lige prvaka nakon što je u prva dva kola remizirao s Milanom i Chelseajem. Austrijski mediji u izvještaju utakmice ponavljaju da bi ova mogla biti sezona u kojoj će njihov prvak prezimiti u Europi.

Dinamo je u trećem kolu Lige prvaka poražen na gostovanju kod Salzburga s 1:0. Gol vrijedan tri boda zabio je Okafor koji je u 70. minuti bio siguran s bijele točke.

Salzburgu je ovo prva pobjeda u skupini Lige prvaka nakon što je u prva dva kola remizirao s Milanom i Chelseajem. Austrijski mediji u izvještaju utakmice ponavljaju da bi ova mogla biti sezona u kojoj će njihov prvak prezimiti u Europi. Evo nekih izvještaja s austrijskih portala.    

"Nakon dva remija 1-1 protiv Milana i Chelseaja, Salzburg je opravdao status favorita i osvetio se Dinamu za teški poraz u play-offu LP-a 2016. Najmanje treće mjesto i prezimljavanje u Europi je nadohvat ruke. Već idućeg utorka Salzburg bi mogao odrediti pravac u tom pogledu na gostovanju u Zagrebu", navodi Die Presse.

"Okafor donio Salzburgu san o prolasku", navodi Kronen Zeitung.

"Jedanaesterac Noaha Okafora odveo Salzburg na vrh ljestvice (do večerašnje utakmice Chelseaja i Milana, op.a.)", piše Kleine Zeitung.

"Pobjedom od 1:0 austrijski prvak prešao je hrvatskog na ljestvici i došao veliki korak bliže velikom cilju da prezimi u Europi", piše Kurier.

"Okafor je penalom osigurao zasluženu pobjedu domaćina. Bikovi su tako sačuvali šanse za napredak", piše Der Standard.

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:08 05.10.2022.

Dinamo se doveo u tešku situaciju. Znalo se da se mora dobiti 4 boda protiv Austrijanaca. Sada je veoma teško + moraju dobiti kod kuće.

BL
blackeder2022
00:37 06.10.2022.

Pametan čovijek ne prodaje jednu te istu foru 3 puta,i to klubovima koji su višestruko tehnički kapacitiraniji.Već i ptićice na grani znaju da Dinamo igra duge lopte na Petkovića a ovaj na Oršića ili Ivanušeca,a nogometnim trenerskim mačcima to nijeje prošlo nezapaženo.Problem Dinamove igre je što je Petković tehnički limitiran za ligu prvaka,a po igri i rezultatima u hrvatskoj je ligi prosjek,jer većinu golova bilježi iz penala a ne iz igre.Nema konstantu izvrsne ni igre ni golova iz igre a gura ga se bezobrazno u reprezentaciju isključivo da bi postigao veću cjenu (jer ako nisi reprezentativac neće te renomirani europski klub),a na uštrb ostalih napadaća koji igraju već u euro ligama..Čačić ako želinrezultat mora imati i napadaćku opciju B i C i to bez Petkovića i izmjenjenom ulogom Oršića,jer ga suparnici očekuju tamo gdije dosad igra.

DM
drazen.muhvic
10:37 06.10.2022.

U svemu ovome je najbitnije što su u zadnje dvije Dinamove europske tekme pobijedili klubovi za koje je navijao Dario...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije