Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE I NE'

Evo kako je Robert Prosinečki spustio Slovencima

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
19.10.2018.
u 10:25

- Što da vam sad kažem? Bih li sad, kad sam izbornik Bosne i Hercegovine, vodio Sloveniju? Ne i ne. Dogodilo se što se dogodilo i ta priča je završena.

Legendarni nogometaš Robert Prosinečki prije otprilike godinu dana bio je blizu vođenja reprezentacije Slovenije, ali ada nije izabran za tu funkciju. No, preuzeo je reprezentaciju Bosne i Hercegovine s kojom mu ide odlično.

Istovremeno, Sloveniji ide jako loše zbog čega je Tomaš Kavčić smijenjen s izborničke funkcije. Slovenski novinari u potrazi za novim izbornikom sjetili su se Žutog, no on je bio jasan.

- Što da vam sad kažem? Bih li sad, kad sam izbornik Bosne i Hercegovine, vodio Sloveniju? Ne i ne. Dogodilo se što se dogodilo i ta priča je završena. Već sam rekao da sam bio u kontaktu s Nogometnim savezom Slovenije i da sam razgovarao s predsjednikom Saveza, ali se onda nismo dogovorili o suradnji. Odlučili su kako su odlučili - rekao je Prosinečki.

Dodajmo i da slovenski mediji špekuliraju da bi novi izbornik mogao postati Matjaž Kek koji je nedavno dao otkaz u Rijeci.

>> Pogledajte što vatreni rade u slobodno vrijeme

Komentara 52

Avatar babas
babas
11:04 19.10.2018.

Robi zasad ima 100% učinak u B diviziji Liga nacija,vrlo je blizu da BIH uvede u elitnu A diviziju Liga nacija,što je fantastičan uspjeh sam po sebi. BIH u Top 12 ekipa Europe,a jedna Njemačka u B ligi,hehehe!

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
11:08 19.10.2018.

Bravo Prosinečki!!! Bravo Hrvatski Supertrener!!!! Za mene Je on sa Dalićem Najbolji Hrvatski Trener u zadnjih Godina!!!! Bravo Robbie Bravo Za Tebe Legendi Hrvatska

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:50 19.10.2018.

Al se ovako opustiti, stvarno sramota. I ja sam se bavio sportom, uz to neprofitabilnim, ali opet nemam ovakav profil 15 godina nakon prestanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije