Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dimilo se na Grbavici

Ulovila ga kamera: Prosinečki na poluvremenu nije odolio poroku

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
16.10.2018.
u 10:10

Nakon tri susreta u skupini reprezentacija BiH je vodeća s devet bodova, ali ključna utakmica za plasman u elitno društvo bit će gostujući dvoboj s Austrijom

U utakmici Lige nacija reprezentacija BiH je pobijedila Sjevernu Irsku s 2:0, a oba pogotka zabio je Edin Džeko. 

- Liga nacija je dobra, zanimljivo je. Nisu to samo prijateljske utakmice. Neki se izbornici bune, ali to je zbog nekih drugih razloga. Meni je to natjecanje sasvim u redu - rekao je izbornik reprezentacije BiH Robert Prosinečki te dodao:

Robert Prosinečki
1/6

- Pjanić je igrao sjajno, ovo je bila njegova najbolja utakmica dosad. Raduje me što postoji korektan odnos između mene i igrača. Uvijek može bolje, ali ova je reprezentacija dobra i moramo biti zadovoljni.

Prosinečki je strastveni pušač, a to je pokazao i na poluvremenu dvoboja na Grbavici.

Izbornik reprezentacije BiH je nakon prvog poluvremena najprije popušio cigaretu, a tek je onda otišao u svlačionicu dati igračima upute uoči nastavka susreta. 

Nakon tri susreta u skupini reprezentacija BiH je vodeća s devet bodova, ali ključna utakmica za plasman u elitno društvo bit će gostujući dvoboj s Austrijom.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

Komentara 6

DU
Deleted user
11:19 16.10.2018.

Da ste malo bolje gledali opazili bi i da je prije tekme išao pišati! A da malo bolje pazite uočili bi i da su mnoge vaše kolege u poluvremenu šmrknule lajnu a ona je za razliku od pušenja protuzakonita. Ali o kolegama ništa ...

NM
nemirno more
11:14 16.10.2018.

žuti je zakon...svaka čast Daliću,ali Žuja je najbolji...

DM
drazen.muhvic
10:45 16.10.2018.

Pije i puši? OK. Jel utajio porez? Jel laže na sudu? Jel drži lojtru lopovima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije