Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEFINITIVNA ODLUKA

Bolt objavio veliku vijest, no nije otkrio sve pa zaintrigirao mnoge

Usain Bolt
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.02.2018.
u 22:10

- Potpisao sam za nogometni klub! O kome se radi saznajte u utorak - napisao je Bolt i zaintrigirao mnoge

Legendarni sprinter Usain Bolt definitivno se okreće nogometu. Ovaj Jamajčanin u nekoliko je navrata istaknuo da sanja da bude nogometaš, a nije ni skrivao da navija za Manchester United.

Krajem prošle godine otkrio je da bi se trebao priključiti treninzima Borussije Dortmund, a u utorak  ćemo saznati jesu li baš žuto-crni njegov prvi nogometni klub u karijeri. Naime, na Twitteru je otkrio da će tada objaviti ime kluba.

- Potpisao sam za nogometni klub! O kome se radi saznajte u utorak - napisao je Bolt i zaintrigirao mnoge koji će se ipak do utorka morati strpjeti da saznaju za koga će 31-godišnji Bolt zaigrati.

Može li ostaviti trag kao u atletici, gdje je svjetski rekorder na 100 i 200 metara, tek treba vidjeti.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:24 28.02.2018.

Valjda će tić igrati za bile!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije