Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niko traži pojačanja

Kovač želi dovesti hrvatskog igrača, ali njegov klub traži 35 milijuna eura

Niko Kovač Eintracht
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.02.2018.
u 20:00

Kovač je složio respektabilnu momčad, ali već sad traži pojačanja za sljedeću sezonu.

Niko Kovač fenomenalno je posložio Eintracht i klub koji se borio za ostanak u ligi kad ga je preuzeo doveo do samog vrha.

Bivši hrvatski izbornik ove sezone ima sjajne rezultate i s 39 bodova zauzima treću poziciju u Bundesligi, a drugoplasirana Borussia bježi mu svega jedan bod.

To sve govori da je Kovač složio respektabilnu momčad, ali već sad traži pojačanja za sljedeću sezonu. Calciomercato.com tvrdi da želi dovesti hrvatskog napadača Nikolu Kalinića.

Niko Kovač Eintracht
1/12

No, problem bi mogla biti cijena jer njegov Milan traži čak 35 milijuna eura, što Eintracht teško može potrošiti na jednog igrača.

Kalinić se u Milanu nije najbolje snašao, iako je cijela momčad prilično loša. Prema pisanjima u Italiji, već bi na ljeto mogao potražiti novu destinaciju, a vidjet ćemo hoće li to biti Eintracht.

Komentara 3

Avatar poljicanin
poljicanin
21:27 22.02.2018.

Koje gluposti,Kovač je sljedeću sezonu u Bayernu.

JU
juma
23:25 22.02.2018.

35 milijuna eura je za Eintracht znanstvena fantastika.

DU
Deleted user
21:22 26.02.2018.

Doveo bi Kovač i Rakitu i Luku ako bi ih pustili badava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije