Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put

Evo kako je hrvatski napadač ušao u povijest Serie A

Duje Čop
YouTube screenshot
20.08.2017.
u 13:19

Duje Čop bio je glavni akter prvog slučaja kojeg je morala 'riješiti' video tehnologija.

Jučerašnju utakmicu Juventusa i Caglarija na početku nove sezone u Serie A obilježilo je i uvođenje video tehnologije (VAR) kojom bi sucima trebao biti olakšan posao prilikom dvojbenih situacija.

Stara dama slavila je sa 3:0, Mario Mandžukić utakmicu će pamtiti po vodećem pogotku, a Duje Čop bio je glavni akter prvog slučaja kojeg je morala 'riješiti' video tehnologija.

 

Naime, na napadača Cagliarija u 39. minuti u kaznenom prostoru oštro je startao Alex Sandro, a sudac je pomoću VAR-a dosudio jedanesterac za goste. Mogli su izjednačiti, no Gianluigi Buffon obranio je Diegu Fariasu udarac s bijele točke.

Mandžukić je odigrao cijeli susret, a Čop je napustio igru u 81. minuti.

Komentara 3

ST
Startrack
14:11 20.08.2017.

Konacno vise. Trebali su to uvest i prije.

DH
dalibor.hren
15:15 20.08.2017.

Da je bilo tehnologije, Rijeka više nebi bila u Europi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije