Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Juvea

Mandžukić pogotkom počeo novu sezonu, Čop izborio jedanaesterac

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.08.2017.
u 19:58

Pogodio je nogom sa desetak metara nakon ubačaja Švicarca Stephana Lichtsteinera.

Hrvatski napadači danas blistaju na europskim travnjacima! Nakon što je nešto ranije Andrej Kramarić donio Hoffenheimu domaću pobjedu nad Werderom (1:0), strijelac za svoj Juventus bio je i Mario Mandžukić.

Stara dama slavila je protiv Caglarija sa 3:0 u prvom kolu talijanskog prvenstva, a hrvatski napadač doveo ju je u vodstvo u 12. minuti.

Pogodio je nogom sa desetak metara nakon ubačaja Švicarca Stephana Lichtsteinera. Bio mu je to 25. pogodak u 88 nastupa za Juve uz 14 asistencija.


Mario Mandzukic SUPER GOAL HD - Juventus 1-0... by videosansebastian

Cagliari je mogao izjednačiti u 39. minuti kad je Duje Čop izborio jedanaesterac, no Buffon je zaustavio Fariasov udarac.

Šest minuta kasnije Paulo Dybala je povisio na 2:0, a konačan rezultat pogotkom je postavio Gonzalo Higuain u 66. minuti.

Mandžukić je odigrao cijeli susret, Čop je zamijenjen u 81. minuti dok Marko Pjaca nije konkurirao za Juventusovu momčad zbog ozljede. 

Komentara 1

DU
Deleted user
22:06 19.08.2017.

to Mandžo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije