Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆATE li GA SE?

Evo kako danas izgleda legendarni Hrvat koji je zbog bolesti ostao bez kose

Ivan Klasnić
Foto: instagram.com/ivanklasnic17
15.05.2020.
u 12:32

– Osjećam se super, treniram, igram nogomet i zdrav sam. Naravno, moram piti tablete svaki dan, ali to je sve postalo rutina. Ipak, tko zna jesam li najveće probleme prošao. Možda će biti još neki – rekao je Klasnić

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić (40) tijekom pandemije koronavirusa nalazi se u rodnom Hamburgu i čeka da se popravi situacija.

– Nije me strah, poštujem pravila i ne viđam se s prijateljima. Najveću snagu u ovim trenucima daje mi moja obitelj. Ova pandemija velika je katastrofa. Ne možeš se kretati kako hoćeš, ne možeš posjetiti obitelj ni prijatelje. Moraš ostati kod kuće. Dane provodim s obitelji, igramo se i smijemo – rekao je Klasnić za Nezavisne novine.

Njemačka je pogođena koronavirusom, ima 175 tisuća slučajeva zaraze i gotovo osam tisuća preminulih.

– Dosta ljudi ovaj virus nije shvatilo ozbiljno. To sam imao priliku vidjeti i u Hamburgu. Svi se moraju paziti i misliti na svoje najmilije i najdraže. Zdravlje je najbitnije, jer ako ga nema – onda je teško. Ako si zdrav, uživat ćeš kao kralj – kaže Klasnić.

A osim što je bio sjajan nogometaš, Klasnić je postao simbol čovjeka koji se ne predaje. Od 2007. ima problema s bubrezima i prošao je tri transplantacije. Osim toga, nedavno je dobio virusnu bolest zbog koje je ostao bez kose.

– Osjećam se super, treniram, igram nogomet i zdrav sam. Naravno, moram piti tablete svaki dan, ali to je sve postalo rutina. Ipak, tko zna jesam li najveće probleme prošao. Možda će biti još neki – rekao je Klasnić koji je zbog svega u dobi od 33 godine završio karijeru.

– Karijera je završila prije nego što sam mislio, tako je sudbina htjela, a onda sam mislio o tome što ću sada. Htio sam ostati u nogometu i zato sam odlučio biti nogometni menadžer. Naravno da mi nedostaje nogomet, to je moj život i to neću nikad zaboraviti i igrat ću ga dok to mogu – rekao je Klasnić.

Sudeći po fotografijama s Instagrama, Klasnićeva kosa se vraća. Pogledajte kako sjajni vatreni danas izgleda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije