Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRŠAJ ZA TROFEJ

Gdje gledati finale Kupa? Evo kako okršaj Rijeke i Dinama možete pogledati besplatno

Zagreb: Susret Dinama i Rijeke u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/4
22.05.2024.
u 07:34

Stvari zapravo funkcioniraju jednako kao i za obje polufinalne te prvu utakmicu finala Kupa

Rijeka i Dinamo večeras će na Rujevici odlučiti o pobjedniku Hrvatskog nogometnog Kupa. Uzvratni susret finala igra se od 18 sati, a na prvom dvoboju u Maksimiru prije tjedan dana bilo je 0:0. Podsjetimo, vrijedi pravilo gola u gostima tako da zagrebačkoj momčadi odgovara i bilo kakav remi s golovima. Dinamo je ove sezone osvojio HNL u napetoj utrci u kojoj je Rijeka posustala nekoliko kola prije kraja. Sada će se momčad Željka Sopića htjeti revanširati i uzeti preostali trofej.

Rijeka u HNL-u ima četiri poraza zaredom, a plavi s Maksimira jednu su pobjedu (ili remi) udaljeni od dvostruke krune. Za nedjelju je već zakazana velika šampionska fešta u centru Zagreba s otvorenim autobusom koji će nakon utakmice s Rudešom krenuti prema Trgu bana Jelačića. Rijeka će Dinamu danas htjeti malo pokvariti svečarsko raspoloženje.

Gdje će biti prijenos dvoboja? Kao i u polufinalnim utakmicama između Hajduka i Dinama, odnosno Lokomotive i Rijeke te u prvoj finalnoj utakmici Dinama i Rijeke na Maksimiru, prijenos putem TV-ekrana poklonici nogometa moći će pratiti na kanalu MAXSport 1. Dobra stvar je da, iako prijenosa neće biti na nacionalnoj televiziji, on će se moći pogledati besplatno, i to putem YouTube kanala MAXSporta.

Ključne riječi

Komentara 2

GE
General1957
10:57 22.05.2024.

Ama da hayduk igra onda bi HRT prenosio. Pametnome dosta.

Avatar dugackino
dugackino
09:35 22.05.2024.

cijela Hrvatska treba se dogovoriti i prestati plaćati pretplatu jer ovo je sramota . HRT ne prenosi finale kupa pamtnom dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije