Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ PRIJENOSA NA HTV-U

Evo gdje večeras možete gledati važnu utakmicu hrvatske reprezentacije

Mađarska - Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
06.09.2019.
u 09:00

– Igrat ćemo napadački i tražit ćemo pobjedu. Sastav ćemo objaviti na dan utakmice. Napravili smo analizu protivnika, očekujem sličnu utakmicu kao u Budimpešti, a ako budemo kao tamo, neće biti dobro – kazao je Dalić uoči polaska prema Trnavi.

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, suočen je s najtežim kvalifikacijskim ispitom ovoga ciklusa, barem tako kaže Fifina ljestvica na kojoj Slovačka zauzima 31. mjesto i bolje je plasirana od, primjerice, Republike Irske (32.), Srbije (35.), Islanda (36.), Turske (37.), BiH (42.), Češke (43.), dok je Hrvatska sedma, ali i ovjenčana svjetskim srebrom.

– Igrat ćemo napadački i tražit ćemo pobjedu. Sastav ćemo objaviti na dan utakmice. Napravili smo analizu protivnika, očekujem sličnu utakmicu kao u Budimpešti, a ako budemo kao tamo, neće biti dobro – kazao je Dalić uoči polaska prema Trnavi.

Lovren je raspoložen

Dejan Lovren posljednjih je dana govorio u narušenoj atmosferi u reprezentaciji.

– Jako je dobra atmosfera, veseli smo, raspoloženi i sretni – ekspresno uzvraća Dalić.

U srijedu uoči treninga suigrači su ometali Antu Rebića pri davanju izjava što je Imoćanin ljutito prekinuo i otišao svojim putem.

– Oni se uvijek zafrkavaju i zezaju, nemamo nikakvih problema. Oni su raspoloženi i orni. Moramo se malo oraspoložiti, ne možemo biti stalno pod pritiskom – dodao je Dalić.

Utakmica počinje večeras u 20:45, a izravan prijenos iz Slovačke možete gledati na Novoj TV.

Komentara 12

Avatar Analizator
Analizator
10:11 06.09.2019.

Sramota za "državnu" televiziju. Bitno da ima sredstava za emisije od Ace Stankovića koji svoju srbo-komunističku propagandu upakirava u moto putopis po Hrvatskoj.

ER
EroK
09:51 06.09.2019.

Sramota za HTV, ali Vatreni dečki će igrati i veseliti svoje hrvatske ljubitelje sa svojim pobjedama!

Avatar dzambo
dzambo
09:32 06.09.2019.

Tekmu sam vec ubacija u ''record'' u moj TV....pa kad po mom vrimenu cini mi se 1:45 PM U Americi pocnu i ako ne budem doma da to mogu gledat ''poslije''...steta je stvarno sto barem HR. nemoze obezbjedit barem domacu Repku da gledaju redovno doli ak vec ovi privatnici deru sa cijema za ostale tekme, barem domacu repku su tribal obezbjedit....HR TV Drzavna pa kud puklo da puklo....mislim stvarno ''nevjerovatno'' ja ovdje kod sebe u Americi i et danas su prenosili SVE I JEDNU TEKMU koja se igrala za kval. za EP a Ameri uopste neucustvuju na tom EP....sutra pa i za vikend bit ce i dalje sve i jedna tekmau prenosu i to sve od jednoj kako da nazovem provajdera a on daje 400 kanala pa onda ima ''prostora'' razbacat sve te tekme na razlicite kanale...mali problem je sto ''normalno'' nemozes ''saltat'' svaki cas kanal sa kanala kad neke igraju u isto vrime dosadi to, pa fino onda odlucis koju ces gledat uzivo ak budes doma a sve druge tekme koje te zanimaju TV ti sve rekordira pa ih gledaj poslije....stvarno Amerika koja bas neobozava europski nogomet za svoje gledaliste daje SVE I JEDNU TEKMU a oni neigraju nikako...a HR. Drzavna TV da nemoze obezbjedit barem 1 tekmu svoje repke je stvarno ''nezamislivo''...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije