Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavenska braća

Slovaci se raspisali o ponašanju hrvatskih igrača, objavili i video koji sve govori

Hrvatska reprezentacija u Slovačkoj
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/8
05.09.2019.
u 20:39

Hrvatski reprezentativci ostavili su krasan dojam čim su sletjeli

Hrvatska reprezentacija izazvala je golemo zanimanje u Slovačkoj. Kako i ne bi budući da su Vatreni svjetski doprvaci, pa se u zračnoj luci Milana Rastislava Štefánika okupio znatan broj novinara, navijača.

Na hrvatske su reprezentativce navalili otkako su izašli iz zrakoplova, a Slovaci prenose da je najviše zanimanja izazvao Luka Modrić, ponajbolji nogometaš svijeta i zvijezda madridskog Reala.

- Modrić se nije ponio kako bi se ponijele brojne svjetske nogometne zvijezde koje bi brže-bolje pobjegle od ljudi i kamera. Simpatični Luka je prišao djeci u kockastim dresovima i nije mu bilo teško pozirati s njima, dati koji autogram. Pravi primjer skromnoga Balkanca - napisali su u svome članku novinari portala Sportky. 

Da pojasnimo, kada su spomenuli Balkan, Slovacima nije bilo na kraj pameti bilo koga uvrijediti. Pa ako je to eventualno netko shvatio kao provokaciju, krivo je shvatio. 

Štoviše, čak je članak opremljen tako da na prvu ostavi dojam poštovanja i prijateljstva: Dobrodošli, slavenska braćo! - navele su u naslovu slovačke kolege u najboljoj namjeri.

Uz članak su priložile i zgodan video, koji je posvjedočio da su se i ostali hrvatski repretzentativci lijepo ponijeli prema svom domaćinu, odnosno da je većina njih izdvojila koju minutu za fotografiranje i dijeljenje potpisa. Hrvatskoj na ponos i čast.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE. 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 39

JU
jurica
12:08 06.09.2019.

Braca Slovenska Hrvati, Srbi, Crnogorci, Poljaci i Slovaci.

YU
YuBastards
22:33 05.09.2019.

Bolesni ste vise s tim slavenstvom, bratstvom, ovim onim. Jeste li ikada vidjeli da neki,primjerice,Nijemac velica germansku povezanost s Englezom, ili Talijana romansku povezanost s Francuzom? Niste,jel tako? Time se bave samo jadni, socijalisticki seljacici.

TH
than
00:27 06.09.2019.

Koliko mi god minusa naudarali ja ću napisati da nisam neki optimist za sutra, odnosno sada je to već danas. Nakon svjetskog mi nikako da se sastavimo s igrom. Daj Bože da griješim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije