Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMITE KOKICE!

Evo gdje gledati teškaški spektakl Miočić vs. Ngannou

Dalibor Urukalovic/PIXSELL
27.03.2021.
u 21:58

Ngannou je na vagi od Stipe bio teži čak 13 kilograma! Predator je imao 119,1 kilogram, gotovo maksimalnu kilažu teškaša, dok je Stipe 'vitak' s laganih 106,1 kilogramom

Odbrojavaju se sati do borilačkog spektakla. Pred 38-godišnjim Stipom Miočićem, u ranim jutarnjim satima ove nedjelje, karijerni je trenutak istine. Borba s Kameruncem Francisom Ngannouom dat će odgovor na pitanje je li američki Hrvat dostojan “novog mandata” na prijestolju “najopakijeg čovjeka na planetu” ili je stiglo vrijeme za novog vladara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Od njihove posljednje borbe prije tri godine, u kojoj je slavio upravo Stipe, Ngannou je bio aktivniji. Imao je pet borbi, poraz (Derrick Lewis) i četiri pobjede. Stipe je za to vrijeme odradio trilogiju s Cormierom (2-1). U svoje tri borbe Stipe je u kavezu proveo puno više vremena (48:42 minuta) od svog izazivača u njegovih pet (17:42 minuta).

 Ngannou je na vagi od Stipe bio teži čak 13 kilograma! Predator je imao 119,1 kilogram, gotovo maksimalnu kilažu teškaša, dok je Stipe 'vitak' s laganih 106,1 kilogramom.

– Ako Ngannou pobijedi, bilo bi teško reći da Miočić ne zaslužuje uzvrat – procijedio je Dana White, koji je zacijelo i sam dijelom zaslužan što je Stipe i ovaj put autsajder na kladionicama. Na njegovu pobjedu koeficijent 2,15, dok je na pobjedu Francisa Ngannoua koeficijent 1,85.  Ali Stipe je sam rekao da to voli, da ga to motivira, voli sve ušutkati.

Prije nego li moramo razmišljati o uzvratu, nadajmo se kako će Stipe biti spreman u noći sa subote na nedjelju. 

Glavni dio priredbe počinje u nedjelju, 28. ožujka, od 4 sata ujutro uz izravan prijenos na portalu gol.hr, a repriza spomenutog spektakla na rasporedu je istog dana u večernjim satima u programu Nove TV.

Ključne riječi

Komentara 4

BL
Bloom
12:24 28.03.2021.

Razorio mu je tu glupu šminkersku frizuru, a treba mu i jača dioptrija

DH
dalibor.hren
06:43 28.03.2021.

Na žalost, gledao sam!

ZE
Zeneka
00:53 28.03.2021.

Kapitalizam, tko plati više , gleda!, a mi , što smo gledali .........................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije