Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAVORIZIRA KAMERUNCA

Nitko ne zna Miočića tako dobro kao on: 'Ngannou će nokautirati Stipu'

Francis Ngannou
Reuters/Pixsell
26.03.2021.
u 18:41

Iako je Miočić sad najbolja verzija sebe jer je brži i bolji, Francis izgleda kao da je u životnoj formi..

Stipe Miočić peti put brani titlu UFC-ova šrvaka u teškoj kategoriji i drugi put protiv opasnog Francisa Ngannoua, što je podijelilo kolege mu među borcima.

Dok će neki kao Habib Nurmagomedov diplomatski reći da su šanse 50-50, Daniel Cormier vodi se srcem i tvrdi ne samo da će pobijediti Kamerunac već da će i nokautirati Miočića.

Naime, Cormier je u tri meča sa Stipom dvaput izgubio i očito je tu ostalo nekih neriješnih računa. Iako, treba biti pravedan pa kazati da nije pretjerano dati prednost četiri godine mlađem borcu gladnom uspjeha i u očito formi života.

Tijekom borbe prije tri godine nije bio na razini kao danas, naučio je mnogo i sigurno da će Miočiću biti teže. Ali, Miočić je uvijek najbolji kad se nalazi u podređenom položaju. Stoga, reći bez zadrške da će biti nokautiran podosta je hrabro.

- Mislim da će ga Ngannou nokautirati ovaj put. Iako je Miočić sad najbolja verzija sebe jer je brži i bolji, Francis izgleda kao da je u životnoj formi. Siguran sam, spreman je izazvati Stipu kao nikad prije - naglasio je Cormier.

Uskoro ćemo vidjeti je li u pravu!

Komentara 9

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:26 26.03.2021.

Sve stoji a papir svašta trpi, jedino šta ste zaboravili je sol, soli na rep Stipi stavit.

Avatar CUBE
CUBE
20:15 26.03.2021.

DC govori ono što je sam potajno priželjikivao a nije ostvario, jako sam ga cjenio al je izgubio kredibilitet u mojim očima onim guranjme prstiju u Stipine oči i to ne jednom al to je već znak slabosti da se učini nešto više u samom meču

ZI
zimerman
01:58 27.03.2021.

Nqannou ima jače udarce i jako je opasan nakauter ,Stipe je kompletniji borac dosta brzi i dosta je bolji u hrvanju i također je dosta izdržljiviji . Mislim da Stipe treba ići na njegovo iscrpljivanje hrvanjem i tek u četvrtoj ili petoj rundi ako mu se otvori prilika ići na nešto direktno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije