Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ALKOTESTA

Navijači Evertona: Policija nas je privela i nije dozvolila da gledamo utakmicu!

Foto: Reuters/Pixsell
26.08.2017.
u 10:47

- Supruga mi je priredila pakao zbog odlaska u Split, a na kraju nisam vidio utakmicu - rekao je navijač.

Dio engleskih navijača požalio se na postupke splitske policije uoči utakmice Hajduka i Evertona u kvalifikacijama za Europsku ligu u četvrtak. Policija je alkotestirala Engleze i onima koji su bili pijani zabranila dolazak na stadion. Usput su kažnjeni s 1600 kuna.

- Sjedio sam u kafiću i spremao se krenuti na stadion kada me jedan policajac ljubazno zamolio da pođem za njim. Rekao mi je da neće biti nikakvih problema pa sam pomislio da će me samo otpratiti do autobusa. No, smjestio me je u policijski kombi i odveo me u stanicu i uvjeravao da neću propustiti utakmicu. Ali onda su me podvrgnuli alkotestu i rekli su mi da sam prešao dozvoljenu granicu te da ne mogu ići na utakmicu, a kažnjen sam i s oko 200 funti - rekao je jedan navijači za Daily Mail.

1/11

- Smjestili su me u sobu u kojoj je bilo još 30-ak navijača Evertona. Neki su na stadionu bili alkotestirani i izvedeni van. Nismo radili nikakve problema i potrošili smo pravo bogatstvo kako bi došli u Split. Sa mnom u sobi su bili klinac od 16 godina i gospodin od 70 koji godinama nije propustio utakmicu Evertona. Zadržali su nas do 22:30. Supruga mi je priredila pakao zbog odlaska u Split, a na kraju nisam vidio utakmicu - rekao je navijač.

Splitska policija objavila je da prije i za vrijeme održavanja utakmicu nisu evidentirana oštećenja imovine, narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, kao niti događaji koji bi rezultirali ozljeđivanjem osoba. Ukupno su privedene 44 osobe.

Komentara 9

KV
kvatrić
11:27 26.08.2017.

Nije mi žao Engleza, ali ovo je samo tipičan primjer čime se i inače bavi "hrvatska" milicija. Pljačka i otimačina. Kakva sigurnost i povjerenje?! Koriste svaku priliku za pljačkanje vozača zbog izmišljenih ili benignih prekršaja, a ne propuštaju ni ovakve poslastice, kad imaju opravdanje za pljačku stranaca doslovno zbog ničega. Zamisli, čovjek bio u kafiću i napio se?! Nevjerojatno!

DU
Deleted user
11:15 26.08.2017.

Nisam cuo da je ikada splitska policija ijednog torcidasa izvela s tribine zbog alkoholizma. Tipican primjer zatucanog provincijskog primitivizma kojeg se nikad nece rijesit

Avatar poljicanin
poljicanin
12:24 26.08.2017.

Kada je u pitanju iživljavanje tu su naši policajci na prvom mjestu!Tamo gdje se ozbiljno narušava red ili događa teški kriminal,nema ih ni blizu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije