Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrade

Europska gimnastička federacija u dvije kategorije nominirala Tina Srbića

Tin Srbić
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/5
09.01.2018.
u 15:26

Tin se tako bori za titulu gimnastičara Europe, ali i onu u kategoriji zvijezda u usponu.

Najbolji sportaš Hrvatske u protekloj godini Tin Srbić nominiran je u čak dvije kategorije za nagrade Europske gimnastičke federacije. 

Svjetski gimnastički prvak na preči, 21-godišnji Tin Srbić, u lovu je na novo veliko priznanje nakon što je izabran za najboljega hrvatskoga sportaša u izborima Hrvatskog olimpijskog odbora i Sportskih novosti.

Vježbač zagrebačkog ZTD Hrvatskog sokola nominiran je u čak dvije kategorije prvog izbora Europske gimnastičke federacije (UEG) za najbolje u 2017. godini.

Tin se tako bori za titulu gimnastičara Europe, ali i onu u kategoriji zvijezda u usponu.  Glasovanje na službenoj stranici UEG-a traje do ponedjeljka, 15. siječnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije