Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Londonu

Europa liga: Arsenal i PSV moraju odgoditi susret jer u Londonu nedostaje policajaca

Engleska: Prosvjednici protiv novog zakona sukobili se s policijom
Jonathan Brady/PRESS ASSOCIATION
13.09.2022.
u 13:02

Londonskim policajcima u pomoć stižu snage iz ostalih engleskih gradova, ali ih neće biti dovoljno da mogu organizirati i utakmicu Arsenala i PSV-a.

Utakmica 2. kola skupine A Europa lige između Arsenala i PSV-a, koja se trebala igrati u četvrtak u 21 sat, odgođena je jer u Londonu nedostaje policijskog osoblja za osiguranje utakmice.

Londonska policija prezauzeta je organizacijom sprovoda kraljice Elizabete II. sljedećeg ponedjeljka, a u danima uoči sprovoda mora osiguravati niz događanja povezanih s time.

Londonskim policajcima u pomoć stižu snage iz ostalih engleskih gradova, ali ih neće biti dovoljno da mogu organizirati i utakmicu Arsenala i PSV-a.

Premier liga nije se igrala prošlog vikenda nakon vijesti o kraljičinoj smrti, ali će se nastaviti ovoga vikenda. Međutim odgođen je derbi Chelseaja i Liverpoola i susret Manchester Uniteda i Leedsa koji su na rasporedu u nedjelju, baš kao i londonski susret između Brentforda i Arsenala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije