Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legende stižu

Ernest Hoost i Ray Sefo na borilačkom spektaklu u Splitu

Ray Sefo
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
28.11.2016.
u 19:33

Nagrada za ekipu godine suvereno odlazi u dubrovački MMA Teamu "Gladiator" koji već zadnjih nekoliko godina vlada hrvatskom MMA scenom i šire

U Splitu se 3. prosinca (20 sati) održava peta po redu priredba Kuća slave borilačkih sportova (Atrium Hall of Fame) na kojoj će biti predstavljene dvije istinske legende borilačkih sportova - Ernest Hoost, ambasador ovog prestižnog projekta, te zvijezda večeri Ray Sefo.

Od hrvatskih predstavnika tamo će biti Predrag Znaor i Slaven Vujić, a očekuje se dolazak još jednog velikana borilačkih sportova -  Dana Inosanta iz SAD-a,nekadašnjeg učenika i suradnika Bruce Leea koji je svoje ime izgradio najprije kao vrhunski majstor borilačkih vještina,  a nakon toga kao sjajan trener sa nizom akademija po SAD-u i šire. S Bruceom Leeom glumio je u više holivudskih filmova.

Još jedan od majstora koji će biti nagrađen je Iranac Hadi Nasiri, relativno nepoznat na ovim prostorima ali u Iranu i Aziji uživa veliku reputaciju kao vrstan poznavatelj i majstor jujitse i karatea sa nizom svojih škola i kampova i ujedno kao predsjednik i osnivač Dokando federacije.  

Nagrada za ekipu godine suvereno odlazi u dubrovački MMA Teamu "Gladiator" koji već zadnjih nekoliko godina vlada hrvatskom MMA scenom i šire. Aktualni su prvaci Hrvatske u MMA sa skorašnjeg službenog MMA prvenstva Hrvatske održanog u Splitu, a od boraca se posebno ističu već poznata imena poput Ante Delije, Karla Caputa, Antuna Račića, Domagoja Obradovića i ostalih.  

Alfa i omega ovog tima su braća Maro i Kristijan Perak, dvojac koji se dokazao u ringovima i kavezima diljem Europe i koji već dugo traju u ponajboljoj europskoj promociji - M1 ruskoj MMA organizaciji.   

Još jedan Rus je ove godine zaslužio mjesto u Kući slave, a zove se Sergey Chepinoga, ruski biznismen s praškom adresom. On je predsjednik i promotor sjajne kikcboksing promocije pod nazivom W5 koja je održana u Zagrebu početkom ove godine, a niz W5 turnira najavljen je za 2017.godinu diljem Europe.  

U kategoriji posebnih nagrada vrijedno je spomenuti najbolji rent a car brand na svijetu - "Sixt rent a car" koji se zadnjih nekoliko godina istaknuo u regionalnim europskim okvirima kao dosljedan i dobar partner u organizaciji i podršci raznih borilačkih priredbi i manifestacija.

Među sve istaknutijim borilačkim medijima ovogodišnju titulu zaslužio je portal "Profighstore", specijaliziran za promociju svih vrsta borilačkih sportova i vještina, kao i za prodaju sportske borilačke opreme i oglašavanje. 

Do samog održavanja VIP gala večere u splitskom hotelu Atrium ostalo je samo nekoliko dana, a organizatori i promotori iz JJK Uragan najavili su odličan cjelovečernji program kojeg će upotpuniti Goran Karan, a poseban značaj večeri bit će humanitarni karakter cijele priredbe za potrebe udruge "Senzori". 

Kao što je poznato, službeni pokrovitelj je predsjednica Republike Hrvatske gđa Kolinda Grabar Kitarović, a svoju podršku cijeloj organizaciji ovog posebnog eventa najavili su vodeći ljudi iz splitskog gradskog poglavarstva, Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije kao i niz poznatih osoba iz javnog i sportskog života grada Splita i šire.  

Organizatori već nekoliko tjedana imaju slatke brige za smjestiti sve zainteresirane, a najavljen je i dolazak velikog broja novinara što i ne čudi s obzirom na borilačke velikane i imena koja će nazočiti na ovom eventu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije