Naslovnica Sport Borilački sport

EP za mlađe seniore: Paula Antunović brončana

Drugog dana nastupaju Klara Kovač (TK Marjan) u kategoriji do 53kg, Helena Kičema (TK Novi Zagreb) u kategoriji do 57kg, Matija Črep (TK Iona) u kategoriji do 63kg i Matej Nikolić (TK Metalac) u kategoriji do 68kg
06. rujna 2019. u 18:05 0 komentara 75 prikaza
Taekwondo klub Čigra poziva vas na 9. Čigra Limač Kup
Foto: Promo

Članica TK Marjan Paula Antunović osvojila je u četvrtak brončanu medalju u kategoriji do 46 kg na Europskom prvenstvu za mlađe seniore koje se održava u Helsinborgu. 

Stipe Miočić POSAO PRVAKA Stipe Miočić ponosno pozirao dok je radio nešto što inače ne rade prvaci

Na putu do medalje Antunović je u prvom kolu bolja bila od predstavnice Grčke Chrysoule Ioannidou 39-5, onda je u drugom kolu svladala predstavnicu Francuske Carlu Cazilin 37-8, a u četvrtfinalu predstavnicu Njemačke Ozlem Guruz s 22-1. U polufinalu je nažalost bolja od mlade Splićanke bila Ruskinja Larisa Medvedova s 42-15. 

Prvog dana Europskog prvnestva za mlađe seniore na borilišta su izašli još i Dora Runtić iz splitskog TK Energy u kategoriji do 49kg, zatim Borna Herceg iz TK Osvit u kategoriji do -54kg i Luka Turkalj iz TK Metalac u kategoriji do 58 kg, ali su svi zaustavljeni u prvom kolu. Jan Marijan Kovačević u kategoriji do 58 kg je stigao do trećeg kola.

Stipe Miočić Izjava koja peče Ovo je bilo kao prst u oko! Hoće li Stipe Miočić reagirati na provokaciju?

Drugog dana nastupaju Klara Kovač (TK Marjan) u kategoriji do 53kg, Helena Kičema (TK Novi Zagreb) u kategoriji do 57kg, Matija Črep (TK Iona) u kategoriji do 63kg i Matej Nikolić (TK Metalac) u kategoriji do 68kg.

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.